Ipak, gledajući muzički spot za Neko te ima noćas, Saru vidim u potpuno drugom svetlu. Crno-bela tehinka snimanja još više naglašava elegantnost njenog styling-a, za koji je bio zadužen stilista Stefan Orlić, a izbor pesme i scenografija daju joj na ozbiljnosti. Stefan je veoma dobro procenio da Sara može da iznese jedan ovako glamurozni look, pa se tako nije ustručavao da je prikaže u ogromnom ogrtaču od tila, ali i u večernjoj haljini i blejzeru uklopljenom uz retro damski šešir.

Takođe, Sarina trenutna stilistkinja i kostimograf na numerama “Mili, Mili” i “Kaži Mi” – mlada modna kreatorka Vladislava Joldžić, dodatno je uticala na estetiku na koju pomislimo kada pomislimo na Saru. Njih dve su vidno savršen spoj, jer zajedno uspevaju da prenesu svetske modne trendove kroz Sarine look-ove.

Svakako, Sara je radoznala i talentovana osoba, koja nam svakim novim spotom pokazuje koliko je širokih shvatanja i koliko različitih stilova zapravo može da iznese a da pritom izgleda kao da joj je to potpuno prirodno. Prestala je da bude naivna devojčica popa, i postala žena koja zna da iznese teret sve veće popularnosti – a da pri svemu tome izgleda i oseća se fenomenalno.

Naslovna fotografija: instagram.com/sarajoofficial

Jovana

Comments