Priredi sebi jedno od onih “filmskih” namakanja u kadi. Znaš, ono što si toliko puta videla na filmu – čaša šampanjca na ivici kade, nekoliko sveća, kada puna mirišljave pene – romantično, luksuzno, seksi kupanje za tebe samu. Ono što viđaš da parovi rade u kadi na filmu, u praksi ionako uopšte nije izvodljivo – potrebna je duplo veća kada, ili da oboje budete patuljci.

Ponesi knjigu, da je čitaš na klupi u parku. Jesen je idelano vreme za ovaj poduhvat, mada je dobro i dugo letnje predvečerje, kad više nije suviše vruće. A možda u tom parku možeš da postaviš prostirku, da legneš da se sunčaš i da čitaš.

Poseti terapeuta. Valjda imaš terapeuta, da? Čuj, svako ko danas drži do svog ličnog razvoja, ima terapeuta koga povremeno posećuje, da ga pita za zdravlje svoje duše. Idi na neku grupnu seansu, “porodične konstelacije” (Order of Love) nudi posebno dubok i katarzičan doživljaj. Idi kod terapeuta iz mode, ako nemaš drugi motiv – kad jednom odeš, shvatićeš zašto želiš da odeš i sledeći put.

blog3 3 Sastanci sa sobom koje treba povremeno da organizuješ

Pročitajte još i ovo:

Snažna neprijatna osećanja koja znače – da odrastaš

Šeme i navike koje sputavaju tvoju kreativnost

Kad rešiš da se odmoriš od toga što si uvek tako jaka

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments