Svi željno čekamo veliki muzički povratak Rihanne jer, iako smo nedavno dobili pesmu za film Black Panther: Wakanda Forever, to nam nije dovoljno! Rihanna, da li nas čuješ?! Nema veze… mi ćemo uvek biti tu. Dok čekamo taj čuveni povratak, možemo da se oslonimo na Savage x Fenty revije, koje su uvek bile spektakularne.

Šta da očekujemo od Savage x Fenty?

Rihannina veoma cenjena revija za Savage x Fenty je uglavnom naglašena kao modno iskustvo, i zaista, to je najbolji način da se ona opiše. Ove godine, četvrta instalacija biće emitovana na Amazon Prime Video 9. novembra, sa nastupima umetnika poput Annite i Burna Boya. Može se očekivati i pojavljivanje velikih modela uključujući Irinu Shayk, Caru Delevigne i Precious Lee.

Naravno, ne može da prođe bez novog asortimana donjeg veša koji uključuje apsolutno svaku veličinu koju možete da zamislite. Drugim rečima, vredi da obeležite svoj kalendar. Savage x Fenty je poznat po svojim upečatljivim nastupima, a tizeri jasno pokazuju da će ples ponovo biti glavni deo čitavog spektakla.

Pročitajte i: X-ray moda: Skelet haljine

Cara Delevigne će, po svemu sudeći, imati veliki momenat lepote sa kosom u vidu skulptoralnog rešenja, sa izbeljenim obrvima, lajnerom i sjajnim usnama. Na jednoj od fotografija koje su izašle u javnost, može se videti da na sebi nosi grudnjak sa naramenicama sa blistavim cvetnim brošem u sredini. Nju okružuje veliki broj plesača u providnim uskim kombinezonima crne boje, što je bila ponavljajuća tema na fotografijama.

Pored Care, možemo očekivati i mnoge druge poznate modele i ličnosti koji će podržati Rihannu, tako da će i ova revija sasvim sigurno biti pravi spektakl. Pripremite se!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Netherlands (@nlvogue)

Pročitajte i ovo: Kad se umetnost i moda spoje: Kultne kolaboracije

Naslovna fotografija: instagram.com/savagexfenty

Nenad Grubanoski

Comments