Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Brinete dolaze u najrazličitijim nijansama – od zlatno-smeđih preko raskošnih kestenjastih pa sve do onih tako tamnih da je teško odrediti da li je u pitanju braon ili crna kosa. I svaka je posebna na svoj način i svaka je savršena na svoj način! Takođe, čini se da je biti brineta najlakše kada je u pitanju nega kose, ali naravno da svaka boja zahteva posebnu pažnju i negu koja je namenjena baš njoj, specifično njoj. Zato, evo nekoliko stvari koje svaka brineta treba da zna kako bi njena kosa izgledala najbolje moguće!

Ako se farbaš, pronađi nijansu koja neće zahtevati previše česte odlaske kod frizera. Ovo zahteva malo više istraživanja i “kopanja” po bojama, ali se trud isplati! Kada pronađeš odgovarajuću nijansu koja izgleda tako prirodno, proredićeš posete frizerskim salonima, a tvoja kosa će osetiti razliku kada su u pitanju njeno zdravlje i sam izgled.

Dobro razmisli da li želiš blanš. Posavetuj se sa frizerom nakon što doneseš ovu bitnu odluku. Ovo je važno naglasiti jer je retka brineta koja makar jednom nije poželela da bude svetlija, pa šta god to zahtevalo. Pogađaš, ako se odlučiš na ovakav korak oštećenje kose ti ne gine!

View this post on Instagram

📸

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Editors choice