Ponekad su dobri saveti koji su nekome bliski, prihvatljivi i primenljivi, potpuno neadekvatni za nekog drugog, pa zato biraj savet koji ćeš pokušati da primeniš. Ako si sama i tražiš momka, pronaći ćeš gomile oprečnih saveta o tome kako treba da se ponašaš i šta treba da radiš. Mi smo sigurni da su ovi saveti veoma nekonstruktivni.

Muškarac treba da ima inicijativu

Muškarac se ponekad oseća prijatno iznenađeno i počastvovano kad žena pokaže inicijativu – i prilikom uspostavljnja kontakta i kasnije, u drugim aspektima odnosa. A ima i stidljivih i pasivnih muškaraca koji će ti se dopasti i koji mogu da budu sasvim dobri partneri, prepuštajući tebi inicijtivu i odluke. U savremenom svetu već je sasvim uobičajeno da devojka prva izrazi interesovanje i inicira kontakt.

Onlajn dejting je za očajnike

A to što su mnogi pronašli svoje srodne duše preko interneta? Ljudi su usamljeni i na društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje možeš da sretneš mnoge različite tipove. Neki među njima su isto tako skeptični prema onlajn dejtingu kao i ti, ali shvataju da savremena tehnologija štedi vreme i povećava mogućnosti.

singl devojka 3 Saveti o vezama koje singl devojke ne treba da slede
Comments