Možda ste sami već neko vreme i počinjete da se brinete – možda to nije faza kroz koju prolazite, nego način života na koji se polako navikavate. Šta vas više brine, to što ćete možda ostati sami, ili to što izgleda da u vašem životu sve manje ima mesta za nekog?

Ne znate šta vam nosi sutrašnjica, ali možete da znate šta želite da vam donese. Ako ste načisto sa tim da želite partnera, treba da budete i načisto sa tim da treba da podesite svoju frekvenciju na privlačenje adekvatnog čoveka u svoj život.

Greške su dozvoljene

Iako ste dosta dugo bile same, izgleda da ste se ponovo upetljale sa nekim neadekvatnim, baš onda kad vam je dosta grešaka i kad osećate da za njih nemate vremena i da ne možete sebi da ih dozvolite. Ali nemojte to posmatrati kao grešku. Pojava nekoga u vašem životu, možda je samo najava za nekog sledećeg. Treba malo vremena da se naštelujete na pravu frekvenciju. Možda sada možete da shvatite zašto privlačite takve – pogrešne? Možda su vam oni iz nekog razloga potrebni i sada je trenutak da otkrijete svoje skrivene motive i da razumete sebe bolje. Tako se ta frekvencija podešava.

Ključni saveti singl ženama koje žele da nađu partnere1 Ključni saveti singl ženama koje žele da nađu partnere
Comments