5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Evo nekih grešaka koje dobri momci prave.

Sve plaćaju

Iako je lepo da budeš galantan džentlmen, otvaraš vrata za svoje devojke i činiš da se osećaju kao princeze, ponekad dobri momci umeju da budu previše galantni. Iako je slatko da platiš kafu, grickalice i slično, plaćanje svega ume da iznervira mnoge žene. Mnogim uspešnim ženama ovo može da zasmeta jer im se čini da ne poštuješ njihove finansije dovoljno. Dakle, osim ako želiš da probudiš njenu feminističku stranu, pusti je da s vremena na vreme i ona nešto plati.

Previše truda

Uzbuđenje jurenja žene je jak užitak. Ali posvećivanje celog života toj priči za devojku može da izgleda bedno i kao da si očajnik koji se suviše trudi. Dobri momci se previše trude da se nekome dopadnu, pa često zaborave da s vremena na vreme podignu gard. Njihov pokušaj da se nekome dopadnu ume da izgleda patetično. Ono što dobri momci moraju da shvate jeste da privlačnost ne mogu da nametnu nijednoj ženi. Pusti ih da same odluče.

Suviše predvidivosti

Dobri momci su previše predvidivi. Često radije igraju na sigurnu kartu nego što biraju nešto novo i uzbudljivo. Što se dejtovanja tiče, žene traže uzbuđenje i novosti, a ako to ne umeš da izvedeš, često postaješ samo jedan od drugara. Muškarci koji nemaju veliki budžet mogu uvek da odaberu neke zabavne parkove, odlaske na kafu ili piknike – u svakom slučaju, mesta gde je atmosfera lagana i zabava. Žene ne moraju da budu obasute luksuzima, dovoljno je samo da pogodiš šta je to što vole.

Izgledaju lažno

Da budemo iskreni, većina žena nisu fanovi dobrih momaka jer uz silan trud koji ulažu izgledaju kao da nešto kriju. Nepokazivanje sopstvenih mana često deluje kao da su celu priču uvežbali – i besprekorni ljudi plaše one obične, normalne ljude. Isto, često budu suviše ljubazni. Žene to često protumače kao da su suviše isfolirani. Znajući da se trudiš da budeš suviše fin, žene najčešće odlučuju da više neće da dejtuju sa tobom.

4slika Saveti za dejtovanje: Greške koje “dobri dečaci” prave

Budite prirodni i iskreni

Umesto što se trudiš da budeš suvše fin, potrudi se da budeš poželjan i zanimljiv. Obori je s nogu iznenađenjima, uzbuđenjem i budi prirodan!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice