#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Saveti za dejtovanje: Greške koje “dobri dečaci” prave

Saveti za dejtovanje: Greške koje “dobri dečaci” prave

Evo nekih grešaka koje dobri momci prave.

Sve plaćaju

Iako je lepo da budeš galantan džentlmen, otvaraš vrata za svoje devojke i činiš da se osećaju kao princeze, ponekad dobri momci umeju da budu previše galantni. Iako je slatko da platiš kafu, grickalice i slično, plaćanje svega ume da iznervira mnoge žene. Mnogim uspešnim ženama ovo može da zasmeta jer im se čini da ne poštuješ njihove finansije dovoljno. Dakle, osim ako želiš da probudiš njenu feminističku stranu, pusti je da s vremena na vreme i ona nešto plati.

Previše truda

Uzbuđenje jurenja žene je jak užitak. Ali posvećivanje celog života toj priči za devojku može da izgleda bedno i kao da si očajnik koji se suviše trudi. Dobri momci se previše trude da se nekome dopadnu, pa često zaborave da s vremena na vreme podignu gard. Njihov pokušaj da se nekome dopadnu ume da izgleda patetično. Ono što dobri momci moraju da shvate jeste da privlačnost ne mogu da nametnu nijednoj ženi. Pusti ih da same odluče.

Suviše predvidivosti

Dobri momci su previše predvidivi. Često radije igraju na sigurnu kartu nego što biraju nešto novo i uzbudljivo. Što se dejtovanja tiče, žene traže uzbuđenje i novosti, a ako to ne umeš da izvedeš, često postaješ samo jedan od drugara. Muškarci koji nemaju veliki budžet mogu uvek da odaberu neke zabavne parkove, odlaske na kafu ili piknike – u svakom slučaju, mesta gde je atmosfera lagana i zabava. Žene ne moraju da budu obasute luksuzima, dovoljno je samo da pogodiš šta je to što vole.

Izgledaju lažno

Da budemo iskreni, većina žena nisu fanovi dobrih momaka jer uz silan trud koji ulažu izgledaju kao da nešto kriju. Nepokazivanje sopstvenih mana često deluje kao da su celu priču uvežbali – i besprekorni ljudi plaše one obične, normalne ljude. Isto, često budu suviše ljubazni. Žene to često protumače kao da su suviše isfolirani. Znajući da se trudiš da budeš suviše fin, žene najčešće odlučuju da više neće da dejtuju sa tobom.

4slika Saveti za dejtovanje: Greške koje “dobri dečaci” prave

Budite prirodni i iskreni

Umesto što se trudiš da budeš suvše fin, potrudi se da budeš poželjan i zanimljiv. Obori je s nogu iznenađenjima, uzbuđenjem i budi prirodan!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice