U novoj rubrici Wannabe Magazine-a neki od naših najpopularnijih modela otkriće vam tajne svoj lepog i zdravog izgleda. Ovaj put to je Lea Davogić.

“U principu, trudim se da se zdravo hranim koliko god mogu. Jedem dosta svežeg voća i povrća, kroz koje unosim potrebne ugljene hidrate, minerale i vitamine za lepu i svežu kožu. Ribu i niskomasno meso (piletenu, ćuretinu) za energiju i esencijalne masne kiseline. Iako bi doručak trebalo da bude najvažniji obrok, nažalost, često ga preskočim, što ne bih preporučila. Sveže voće i žitarice savršen su obrok za doručak, jer su žitarice pune dijetalnih vlakana koja ubrzavaju i poboljšavaju metabolizam. Izbegavam da jedem bilo šta dva sata pre spavanja, kao i grickalice između obroka. S vremena na vreme, omakne mi se po koji obrok brze hrane, ali se trudim da takve ispade svedem na minimum.
IMG 7457 Saveti za lep izgled: Lea Davogić, model

Lea trenira pilates i power yogu

Pokušavam da pijem minimum dve litre vode dnevno, između ostalog, kao preventivu celulita. Znam da to može ponekad dovesti do neprijatnih situacija, kao što je odlazak u wc na svakih 15 minuta, ali ipak je to mala cena za dobar izgled i zdrav život. Treniram pilates za oblikovanje tela i power yogu za gipkost i pozitivnu energiju tri do pet puta nedeljno, u zavisnosti od slobodnog vremena. I za kraj, ne zaboravite san, kao jednu od najvažnijih rutina za svež izgled i preventivu podočnjaka.”


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments