Imate prirodno tanku ili retku kosu bez volumena ili oblika? Zavidite zvezdama sa crvenog tepiha na savršeno stilizovanim loknama? I vi možete imati negovanu, lepu kosu bez mnogo truda. Potrebni su vam samo pravi saveti.

Volumen je prioritet kod osoba sa tankom ili retkom kosom. Negu tanke kose počnite odabirom preparata koji odgovaraju vašem tipu kose. Koristite šampone i regeneratore specijalno pravljene za dodatni volumen kose.

Odaberite frizuru koja će vam najbolje pristajati. Posavetujte se sa svojim frizerom. On najbolje zna koja frizura će najbolje pristajati vašem tipu kose i obliku lica.

150 Saveti za negu tanke kose

Kratke frizure mogu učiniti da vaša kosa izgleda bujnije i zdravije

Nakon pranja kose trudite se da je ne držite dugo pod peškirom. Držanje mokrog peškira na glavi može uticati na volumen. Ako je sušite fenom, vodite računa da ne sušite cele vlasi, već samo koren. Kratkim potezima, običnom četkom, češljajte kosu ka licu. Tako će vaša kosa imati volumen a pritom je nećete isušiti.

239 Saveti za negu tanke kose

Savršen volumen bez mnogo truda

Devojkama sa tankom kosom najbolje pristaju šiške. Naročito ako ste uporni u održavanju duge kose. Guste šiške stvaraju iluziju da je vaša kosa jednako gusta kao i šiške.

332 Saveti za negu tanke kose

Šiške stvaraju iluziju guste kose

Ukoliko imate problem sa oblikovanjem kose, okrenite to u svoju korist. Isfenirajte je ili ispeglajte tako da bude savršeno prava.

428 Saveti za negu tanke kose

Probajte da negujete urednu i jednostavnu, prirodnu frizuru

Probajte da eksperimentišete sa pletenicama. Nekoliko pletenica na pravim mestima može učiniti vašu kosu punijom i dati joj oblik.

525 Saveti za negu tanke kose

Pletenice su idealne za neurednu frizuru

Dodaci za kosu su sjajan način da skrenete pažnju sa tanke kose. Probajte sa rajfovima, mašnama, ukosnicama raznih oblika i boja.

615 Saveti za negu tanke kose

Ukrasite svoju frizuru ukrasnom šnalom

Izvori fotografija: marianneverasalon.com, smartbargainoline, tqn.com, blogspot.com, kismahairandspa, beautyworksusa.com, waouo.com, wordpress.com


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Comments