Ženama dodatnih pet minuta nikada dosta. Jednostavno se zaborave, naročito ujutru kada krenu na posao, te im se gotovo uvek desi da kasne i da jure da bi stigle na vreme. Devojke koje redovno kasne na posao ili imaju problem sa kašnjenjem u svim drugim aspektima života, kao glavnog krivca za to smatraju upravo nedostatak vremena da se našminkaju i srede, a da ne ustanu u 5 ujutru. Zato mi danas navodimo nekoliko efikasnih saveta za negu namenjenih svim devojkama kojima tačnost nije jača strana.

Organizujte se

Jedan od saveta koji će vam svakako mnogo značiti u jutarnjim časovima, kada ste u žurbi, je savet da organizujete svoju šminku i kozmetičke preparate. Najbolje je da ih razvrstate u različite grupe i ostavite na mestu na kom ćete imati preglednost, te ujutru, kada počnete da se šminkate za posao, nećete imati mnogo problema da pronađete, na primer, senku kojom ste odlučile da naglasite svoje oči toga dana. Videćete da će vam ovakva organizacija mnogo skratiti vreme za pripremu i pomoći vam da ne zakasnite.

saveti za negu za devojke koje uvek kasne 1 Saveti za negu za devojke koje UVEK kasne

Koristite višenamenske proizvode

Do sada ste sigurno čule da neki beauty preparati imaju više različitih namena, pa vam mogu služiti i kao senka za oči, i kao rumenilo i kao karmin ili sjaj za usne. Eto još jednog beauty proizvoda koji će vam umnogome olakšati proces šminkanja, a ujedno i smanjiti vreme koje vam je potrebno za to. Ukoliko imate problem sa kašnjenjem, ne ustručavajte se da isprobate neki od višenamenskih proizvoda, jer su odličan izbor i u trenucima kada se na miru i natenane spremate.

Comments