Budi skockana od glave do pete, od prvog zraka sunca do trenutka kada padne mrak. Jeste teško, ali nije nemoguća misija. Stiže sedam kreativnih saveta koji će ti pomoći da postigneš željeni izgled. Ukoliko uvažiš neki od ovih saveta i realizuješ ih u praksi, važićeš za jednu od najsređenijih dama na poslu, a pritom to neće uticati na tvoj učinak.

Budi lepotica svakog dana, bez obzira na vreme, posao ili vremenske nepogode.

Neka ti kosa uvek bude puštena!

Dok radiš, istina je da je mnogo praktičnije da ti kosa bude zavezana. U većini poslova, to je i jedno od najprihvatljivijih rešenja, ukoliko se vodi računa o higijeni ili iz razloga da ti kosa ne bi smetala tokom rada. Ipak, postoji i druga strana novčića, ono što je lepše. Nađimo kompromis. Kosu nikada ne moraš vezati u visoki rep i skupiti je celu jer onda deluje prljavo i neuredno. Možeš je prikupiti šnalom ili je vezati u kreativnu punđu, a čim se posao završi, reci zbogom vezivanju. Pusti je da se vijori na vetru. Tvojim saradnicima će se sigurno dopasti promene koje napraviš sa svojom kosom.

Puštena kosa SL1 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Budi divlja, zabavna, koketna i seksi

Promeni make up

Mnoge žene samo drže svoju šminku u torbici, a ne koriste je. Greška odmah u startu. Šminka je najbitnija kada je pred tobom naporan dan. Lako sakriva podočnjake i umor koji se odražava na koži. A rumenilo lako može da ti da željeni sjaj. Naglasiti oči je takođe bitno. Neka ti krejon bude pri ruci. I da, tu je i karmin da ti osmeh bude lepši.

Šminka SL21 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Šminka pokazuje razigranu stranu tvoje ličnosti

Dobre cipele za brz korak

Ne ide da uvek jedan te isti par cipela nosiš na poslu. Nađi nekoliko pari udobnih cipela i neka to budu različiti modeli… šarene, jednobojne, u modernoj neonskoj boji ili možda crvene, na radost. Ukoliko nosiš uniformu ili radno odelo, poput suknje i mantila, to može i te kako osvežiti izgled i privući poglede.

Par cipela SL3 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Jedan ovakav par fenomenalnih cipela tebi treba

Nova bluza uvek izmami osmeh

Reci ne širokim majicama i neurednim bluzama, a radničku košulju zameni nekom efektnom i elegantnijom bluzom.

Stajling za posao SL4 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Ovo je savršeni stajling za posao

Dobra tašna je ključ svakog stajlinga, pa i poslovnog      

Tvoja tašna mnogo govori o tebi. Ukoliko ti se ista pretvori u džak u koji trpaš šta god ti je pri ruci, onda sve gubi smisao. Nađi torbu koja ti odgovara i zadovoljava sve kriterijume… da bude praktična, klasična i efektna, da upada u oči, sve sa stilom i ukusom.

Tasna SL5 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Slatka, mala tašna… promene radi

Obavezno stavi nakit

Ne zaboravi najslađi deo svake kombinacije – nakit. U modi su glomazne ogrlice, pa nabavi sebi nekoliko i iskoristi ih. Ne moraš svaki put staviti čitav komplet: minđuše, narukvicu i lančić… kombinuj u zavisnosti od prilike i poslovnog angažmana.

Nakit SL6 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Nakit mnogo toga govori o tebi i tvojoj ličnosti

Dodaj malo boje u svom oblačenju

Ne dozvoli da u tvom oblačenju dominiraju samo jedne te iste boje. Reci ne monotonom oblačenju i dodaj malo živosti i energije, a u tome će ti pomoći raznobojne stvari. Nosi karo suknje, prugaste haljine, majice sa cvetnim dezenom. Lako i izvodljivo!

Raznobojno oblacenje SL7 Saveti za savršen izgled u toku radnog dana

Odličan način da zasijaš na poslu


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

 

 

 

Comments