Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Savremene studije – studije preko interneta!

Savremene studije – studije preko interneta!

Internet – alatka modernog i savremenog doba, koja je dostupna svima gde god se nalazili. Mogućnosti na internetu su brojne i raznovrsne, tako da se na internetu mnoge stvari mogu obavljati, kao na primer: kupovina, prodaja, olgašavanje, plasiranje informacija putem tekstualnih i video sadržaja, komuniciranje na društvenim mrežama i drugo.

S obzirom na to da tehnologija sada već svakog dana dosta napreduje i razvija se, ali i koristi svakodnevno i to u različite svrhe, zaključujemo da je postala sastavni deo naših života. Užurban način življenja nam oduzima puno slobodnog vremena, pa tako ne postižemo da se posvetimo bitnim stvarima koje nas ispunjavaju u svakom pogledu, kao što su na primer porodica ili učenje. Moderna tehnologija je danas usko vezana sa internetom, te nam zajedno daju mogućnost da mnoge stvari obavimo brzo i jednostavno. Poslednjih godina je učenje i studiranje preko interneta postalo dosta popularno i zaista prihvatljivo, jer štedi vreme koje bismo inače posvetili odlascima na predavanja. Učenje preko interneta je efikasno, s obzirom na činjenicu da dok ovu aktivnost obavljamo možemo ujedno raditi i druge stvari koje nas ispunjavaju, a koje ne bismo mogli da obavimo dok sedimo u amfiteatru ili čitaonici.

fb add Savremene studije   studije preko interneta!

Mnogo je mladih danas koji započnu studije i koji se već tokom studiranja zaposle i samim tim zapostave učenje, jer nemaju dovoljno vremena da posećuju uglavnom svakodnevna i višečasovna predavanja. Pored toga, ima i onih koji ne žive u urbanim i velikim gradovima koji poseduju fakultete, pa su samim tim sprečeni da svoja znanja usavršavaju tradicionalnim načinom studiranja, jer nemaju uslova za život u velikom gradu. Danas, rešenje za ovakve vrste problema postoji, a to je studiranje na daljinu, odnosno internet studije. Univerzitet Metropolitan je na našem, domaćem tržištu rada prvi prepoznao način rešavanja ovakvih problema i samim tim je prvi u Srbiji dobio dozvolu za rad od strane Ministarstva prosvete koja uključuje i izvođenje nastave putem interneta. Zahvaljujući najsavremenijom tehnologijom koja se primenjuje, ovakav rad na Metropolitan univerzitetu je postao dosta tražen i uvažen. Iz godine u godinu je sve više studenata koji se opredeljuju za internet studije, a koji dolaze kako iz Srbije, tako i iz drugih zemalja širom sveta.

Kako funkcioniše studiranje preko interneta, možete pogledati ovde i tako se bolje upoznati sa savremenim studijama koje sa sobom nose velike prednosti.

 

Editors choice