5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Savremeni način nege kože

Savremeni način nege kože

1/3

Jedna od grana medicine koja je svakako najviše napredovala u poslednjih desetak godina svakako jeste estetska dermatologija. Danas negovati kožu tako što ćemo je poveriti svom dermatologu ne bi trebalo shvatiti kao luksuz već osnovnu potrebu da nam koža izgleda što bolje, zdravije, da se zaštitimo štetnih dejstava iz spoljašnje sredine i da se negujemo pravilno prema tipu kože, godinama starosti, izloženosti štetnim agensima…

Kada govorimo o neinvazivnoj estetskoj dermatologiji tu mislimo na veliki broj profesionalnih terapija koje nemaju neželjene efekte, a daju izuzetne rezultate za kratko vreme, te ih to znatno razlikuje od obične kozmetike. Razlika između kozmetičkih i medicinskih tretmana je u rezultatima koje postižemo i verifikovanim rezultatima uspeha objavljenim u naučnim radovima. Visoko uspešne dermatološke procedure mogu izgledati kao kozmetika zbog neinvazivnog načina rada, ali samo zbog toga, jer ih koncentracija aktivnih sastojaka, način aplikacije i kombinacija procedura baš čini dermatološkim terapijama.

Za negu mlade kože od 18 do 25 godina 

Savetuje se nega pravilnim odabirom krema za mlađe kože, hidratacija mezokoktelima sa vitaminima i oligoelementima. Stimulacija kože pilingom kiseonikom uz hidrataciju vitaminima i aplikaciju karbo maske za stimulaciju cirkulacije. Ako su prisutni problemi sa aknama ili masnom kožom odabir hemijskog pilinga na mesečnom nivou, koji će rešavati probleme bez iritacije kože. Savetovanje za odabir make up-a, pre svega pudera, koji ne izmašćuju i ne blokiraju pore.

1 Savremeni način nege kože

Vodite računa o kvalitetu šminke

Nega kože od 25 do 35 godina 

Ulaskom u ovaj životni period, u zavisnosti od genetike koju nosimo, naša kože može pokazati prve znake patnje. U zavisnosti od toga koliko smo se i kako sunčali, štitili, negovali, šminkali zavisiće i trajnost naše mladosti i jedrine. Upotreba solarijuma će znatno brže dovesti do potrebe za antiejdž tretmanima.

Ovo je period kada treba očuvati našu mladost i našu kožu zaštititi. Mezohidratacija blagim hijaluronskim perlama, vitaminima i oligoelementima daće koži svežinu i jedrinu, te će znatno zablistati. Primena blagih dermatoloških pilinga za hidrataciju ili uklanjanje akni i komedona uticaće na poboljšanje tena i revitalizaciju kože. ERP – elektroridopunktura kao način prirodne stimulacije kože da produkuje kolagen i elastin i time postigne tonizaciju i lifting efekat. Piling kiseonikom uz karbokupku za biorevitalizaciju i osveženje sa dugoročnim rezultatima.

ab3c7336f5 Savremeni način nege kože

Potreba solarijuma će znatno brže dovesti do potrebe za antiejdž tretmanima

Editors choice