Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Pet koraka do messy punđe 

Prvo bi trebalo da raščešljaš kosu tako da pada na sve strane. Dakle, ne pokušavaj da je umiriš. I sada na red dolazi šampon za suvo pranje kose, koji će ti pomoći da tvoja kosa izgleda čisto i u ovoj messy punđi. Nakon što je raščešljaš onda kreneš da je skupljaš. I to možeš uraditi na dva načina. Prvi je da ćeš je tek tako pokupiti, a drugi jeste da okreneš glavu na dole i tako je pokupiš. Ovde se gleda način koji će tebi biti najlakši. I ako imaš malo više kose lakše će ti biti ako okreneš glavu. Zatim kosu vezuješ u visoki rep. A onda po malo izvučeš kosu sa svih strana, tako da deluje neuredno. I u ovom momentu možeš dodati još malo spreja za suvo pranje kose. Zatim, prstima natapiraj ostatak kose u repu. Uzmi još jednu gumicu i kreni da vezuješ kosu kao u rep, ali ga preseci na pola. Ostavi deo da pada, a deo neka bude punđa. Te delove koji su ostali kreni malo da izvlačiš. Zatim istu tu kosu koja je ostala stavi sa jedne i sa druge strane punđe i prikači je ukosnicama. Izvučeš malo kose sa strane čisto da bi doprinela toj neurednosti i to je to. Pogledaj u sledećem videu kako to i praktično izgleda:

Visoka messy punđa će doprineti tvom mladalačkom izgledu, a niske messy punđe će biti veoma praktične u elegatnim varijantama. 

Naravno, važno je da znaš da tvoja punđa ne treba i ne može da bude savršena. Ne teži tome, zato što ćeš onda napraviti mnogo ozbiljniju varijantu punđe.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Jelena

Editors choice