Kupatilo zaista može da bude priča za sebe i njegova vrata ulaz u tvoj lični raj i oazu za opuštanje. U zavisnosti od ukusa, možeš ga urediti tako da bude u jarkim bojama ili sasvim jednostavno i minimalistički. Ili možda u romantičnom stilu sa mnogo cvetne dekoracije? A ko kaže da drvo nije materijal za kupatilo? Drveni stočići i i ramovi za ogledala mogu tvom kupatilu dati odgovarajući “šmek” i savršenu toplinu i udobnost.

Naša preporuka je da ovu, shvatili smo, najvažniju prostoriju opremiš kadom kako bi slobodne dane ulepšavala opuštajućim kupkama koje dodatno možeš ulepšati omiljenom knjigom ili čak i čašom vina, zašto da ne! Ipak, čak i da si devojka od akcije koja više voli brzinsko tuširanje, svoju tuš kabinu obogati onim strava masažerima. Zapravo, sve što si oduvek gledala u filmovima i serijama, a da je kupatilo u pitanju, sada je moguće. Jer, zaslužila si! A kada pogledaš sve ove fotografije, verujemo da već imaš brdo ideja u svojoj glavi, a nenapuštanje ovog kutka u stanu je, čini nam se, zagarantovano. Da, baš kao i Kortni.

Ne zaboravi da je “vrhunac” svakog dobro opremljenog kupatila u pločicamaKeramika Kanjiža je pravi izbor za tebe ukoliko želiš kvalitetne, ali i jako originalne, kreativne i atraktivne pločice sa kojima ćeš biti sigurna da će tvoje kupatilo uvek savršeno izgledati!

Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 8 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 9 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 10 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 11 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 12 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 13 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 14 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu

Pročitajte još i ovo:

Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments