Zamisli situaciju: odmor je prošao (nažalost), posao je počeo, a zajedno sa njim došle su i obaveze i jako malo slobodnog vremena. Svaki “prazan” trenutak koji imaš želiš da posvetiš sebi i – uživanju. Pa, to je i normalno. A kako zamišljaš taj trenutak kada se vratiš umorna sa posla? Prijao bi ti neki DIY spa tretman, zar ne? Ili makar samo opuštajuća topla kupka, za promenu u odnosu na brzinsko tuširanje hladnom vodom svakog jutra? Usne se šire u osmeh, prijatna jeza ti prolazi duž kičme i misliš: “Ooo daaa, jedva čekam 17h!”

A kako bi sebe počastila ovakvim bogovskim uživanjem koje ti je preko potrebno (jer, uvek je teško vratiti se u realnost nakon odmora) jedino što ti treba je kupatilo! Ali onako “skockano”, prijatno, udobno… Savršeno, kao iz bajke!

Jesi li gledala seriju “Cougar Town”? Bila je jedna zanimljiva epizoda u kojoj je Kortni Koks renovirala kupatilo i onda je jednostavno rešila da u njemu čak i spava koliko je bilo savršeno. Sećaš se? E tako nešto i tebi treba, definitivno. Jer, ko kaže da je kupatilo samo još jedna prostorija u tvom domu? O ne, nikako nije. Ako se centar našeg života uglavnom vrti oko ulepšavanja i opuštanja, kupatilo je pravo mesto za to. I, treba li još neki argument zašto pod hitno treba da razmisliš o renoviranju ovog dela stana? Tako smo i mislili.

Dakle, nema potrebe da kupatilo ostavljaš po strani i misliš kako je u njemu osim nekih osnovnih elemenata sve drugo suvišno. I u njemu se mogu naći police, ukrasi, pa čak i fotografije i slike na zidovima. Ukrasne sveće (mirišljave, naravno, kako bi uživanje u kupkama bilo potpuno), neobične lampe, vaze sa cvećem i simpatične komodice u kojima ćeš držati svu svoju kozmetiku, šminku i meke peškire takođe zaslužuju svoj prostor u tvom kupatilu.

Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 1 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 2 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 3 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 4 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 5 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 6 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu Savršena oaza za opuštanje u tvom domu 7 Savršena oaza za opuštanje u tvom domu
Comments