Devojke, vreme je za našu najveću ljubav, cipele. Fokusirajmo se na pronalaženje fenomenalnih jesenjih cipela. Nudimo vam sedam vrsta koje bi mogle da ukrase vaše noge i da zauzmu mesto u cipelarniku.

Zlatne cipele

Često se naš ukus ne slaže sa ukusom naših majki, pa nas teraju da nosimo obuću koja je pre komforna i udobna nego estetski privlačna i lepa. Mary Janes nas vraća u period gimnazijskih dana, svojim novim modelom cipela. To su štikle najčešće u crnoj boji sa detaljima zlatne, koja daje dozu elegancije. Ovo su cipele koje očaravaju. Ponesi ih i zasijaćeš na bilo kojoj proslavi.

Slika 186 Savršene cipele za izlazak

Zlatna i zanosna

Plišane cipele

Kada je u pitanju obuća, svaka devojka treba da poseduje par plišanih cipela. Tako girly i romantično. Još ako su sa mašnicom, to je pravi pogodak. Zavladajte podijumom za igru uz pomoć njih.

Slika 289 Savršene cipele za izlazak

Budi prava Pepeljuga

Cipele sa printom

Printovi su tako trendi. Još ako su u sklopu sa savršenim crnim cipelama, to je pravi pogodak. Visoke potpetice i dovoljno prostora da se poigrate sa cipelama. Pogledajte ove predivne cipele za noćni izlazak.

Slika 382 Savršene cipele za izlazak

Nacrtane cipele

Vatrenocrvene cipele

Cipele Jessica Simpson su pravi dokaz da ne moraju biti sve sa vrtoglavo visokom potpeticom. Budite prave kokete i zavodnice sa vatrenocrvenim lepoticama na vašim nogama.

Slika 464 Savršene cipele za izlazak

Neka te vatra na nogama ponese

Leopard print cipele

Nekome su omiljene, dok ih neke devojke zaobilaze. Sigurno je to da ovakav tip cipela nose prave mace. To su devojke koje imaju smelosti da ponesu ovakav dezen. Ipak, treba umeti ukombinovati ih. Ne postoji bolji način od ovog da se privuče pažnja na sebe. Baš Kelvin Klajn (Calvin Clein) nas je obradovao jednim ovakvim modelom.

Slika 553 Savršene cipele za izlazak

Mačkastim korakom napred

Neutralne cipele

Ako vam je do udobnosti, onda su to cipele koje se lako slažu sa odećom i najčešće su u bež boji ili neutralnim nijansama. Štikla je do desetak centimetara, a ovo su cipele koje bi, sigurna sam, ponela svaka devojka.

Slika 650 Savršene cipele za izlazak

Step by step

Ravne, svetlucave

Ravne cipele? Neko bi rekao ne. Ali, šta ako one sjaje i bez štikli mame radoznale poglede? Upravo takve preporučuje i Stiv Maden (Steve Madden). Definitivno privlače pažnju.

Slika 737 Savršene cipele za izlazak

Zasijaj odozdo pa nagore


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments