Ovo tumačenje muških horoskopskih znakova rangira muškarce prema njihovoj sposobnosti da budu dobri partneri I muževi. Pa, kad upoznaš nekog ko ti se sviđa, prvo saznaj šta je u horoskopu.

Rak

Najbolji muževi su u znaku Raka. Oni se ne boje obavezivanja, spremni su da grade život sa ženom koju vole, posvećeni su i verni. Njihova osećanja su tako duboka, a njihova senzitivnost tako snažna, da nikada ne moraš da brineš da će vatra među vama utihnuti, dokle god ste zajedno. Oni su ponekad malo – pa, rakovi. Ali tvoje primedbe će se odnositi na sitnice tipa na koga je red da iznese đubre i opere sudove i nikada nećeš doći u situaciju da očajavaš zbog toga što ne znaš da li ćete ostati zajedno, ili da li te je prevario na poslovnom putovanju. Sa njim ćeš imati stabilan porodični život.

Vaga

Oni su odlični partneri, jer im je ljubav veoma važna. Vage su neodlučne, ali kad se jednom odluče, one se onda više ne dvoume i sto posto su posvećene odnosu, u koji unose balans i harmoniju. Muškarci Vage posvećeni su od prvog dana, brižni su i nežni i sanjaju više nego što su verovali da su sposobni. Oni su odlični očevi, glas razuma u teškim periodima, snaga i oslonac. I voleće te svim srcem, prihvatajući sve što ide uz tebe, uključujući i stvari koje ga izluđuju.

horoskop 10 Saznaj ko su najbolji muževi – prema horskopskom znaku

Škorpija

Iznenađujuće visoko se kotiraju muževi Škorpije, ako si mislila da su oni suviše ljubomorni i mračni. Ali to je baš ono što ih čini dobrim partnerima, jer na suprotnom kraju od njihovog kapaciteta za zavisnost, stoji lojalnost i posvećenost. Oni se obavezuju zauvek i veoma su zaštitnički nastrojeni i biće na tvojoj strani uvek i na svaki način. Škorpije su partneri i prijatelji do kraja života, ali one nisu dobar izbor za bilo koju ženu – samo za onu koja traži – i daje – pravu ljubav, pravu iskrenost i potpunu povezanost, pripadnost i lojalnost.

Blizanci

Uprkos svojoj reputaciji nestalnih i nestabilnih, Blizanci umeju da budu neverovatno solidni partneri. Pre svega, oni imaju potrebu za partnerstvom, za nečijim stalnim prisustvom u svom životu, više od većine ostalih znakova. Blizanci nadoknađuju svoje slabosti tražeći snagu i oslonac u drugima i kada nađu partnerku koju zaista vole i poštuju, oni će biti uvek ponosni na nju. Najbolje se slažu sa onima koji su im inspirativni, ili koji su razumniji i manje emotivni od njih. Blizanac je najbolji prijatelj i istovremeno najstrasniji ljubavnik, kada je posvećen ženi koju voli.

Comments