174 Scarlett Johansson: Dama od stila

Upoznajte stil zanosne glumice

Iako nam je Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) poznata kao glumica, njen doprinos u svetu mode nije ništa manje važan. Pored toga što je od 2009. godine zaštitno lice kuće Mango, radila je i za L’Oreal i kuće Calvin Klein, Louis Vuitton i kao zaštitno lice Dolce&Gabbana kozmetičke linije. Skarlet i sama vodi računa da uvek izgleda odlično, pogotovo kada je čeka crveni tepih. Kako je proglašavana za najseksepilniju ženu na svetu, to joj lako polazi za rukom. Da li u dugoj, lepršavoj ili kratkoj i uskoj haljini, Skarlet je i više nego zanosna.

Na premijeri filma “Iron Man 2” pojavila se u beloj, asimetričnoj Armani Prive haljini. Nju je upotpunila futurističkim komadima, salonkama i clutch torbom od šljokica. Opšte je poznato da su bela i srebrna nepogrešiva kombinacija.

260 Scarlett Johansson: Dama od stila

Asimetrična haljina i futuristički detalji

U Dolce&Gabbana haljini bordo boje Skarlet izgleda sjajno. Haljina prianja uz telo, a čipka i otvorena leđa naglašavaju njen seksepil. Iako je ova haljina naišla na različite komentare, Skarlet je svakako ostala upamćena u ovom izdanju.

359 Scarlett Johansson: Dama od stila

Čipka je već dugo in

Iako je najčešće viđamo u elegantnim komadima, Skarlet podjednako dobro izgleda i u malo smelijoj varijanti. Ova crna kombinacija, kojoj blejzer i koža daju edgy notu delo je kuće Dolce&Gabbana, koju Johansonova voli i čije komade često nosi.

455 Scarlett Johansson: Dama od stila

Glumica je iskoristila ovu priliku da pokaže svoju novu frizuru

Narandžastu Roland Mouret haljinu pomalo vintage kroja Skarlet je ponela na sasvim jednostavan način; bez nakita i uz visoke potpetice bež boje. Ipak, ovoj kombinaciji baš ništa ne nedostaje.

547 Scarlett Johansson: Dama od stila

Jednostavnost je nepogrešiva

I na ulici, izvan crvenog tepiha, elegancija ne izostaje. Bež haljina i cipele su uvek dobar izbor, pogotovo uz pravi kaput. Ali, ono što daje završnu notu ovoj kombinaciji jesu mačkaste naočare. Skarlet dobro zna da su one ove sezone i te kako in!

640 Scarlett Johansson: Dama od stila

Crveni karmin i mačkaste naočare za pravu damu

Ova haljina izgleda kao da su je Domeniko Dolče (Domenico Dolce) i Stefano Gabana (Stefano Gabbana) pravili baš za Skarlet Johanson. Čipka i zelena boja joj stoje sjajno uz zavodljivo talasastu kosu, a crna traka i cipele ulivaju ozbiljnost u ovu kombinaciju.

731 Scarlett Johansson: Dama od stila

Ponovo, uz malo detalja, Skarlet ostavlja bez daha

Ono što ćemo uvek voleti da vidimo na ovoj devojci jeste duga elegantna haljina. Ova Elie Saab haljina je umetničko delo koje Skarlet zna da ponese na pravi, sebi svojstven način. Kao i sama haljina, i Skarlet je u njoj sijala, a diskretan nakit i prirodan make-up dovoljni su za ovo izdanje.

821 Scarlett Johansson: Dama od stila

Na dodeli Zlatnih globusa izgledala je kao princeza, u Elie Saab kreaciji


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments