Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Scenaristi, pažnja – 12 najtalentovanijih dobija stipendiju, najbolji dobijaju posao!

Scenaristi, pažnja – 12 najtalentovanijih dobija stipendiju, najbolji dobijaju posao!

Neke od najuzbudljivijih priča u poslednje vreme ispričane su na malim ekranima. Od sveprisutnih sapunica, preko humorističkih pa sve do dramskih serija, televizija je postala pozornica na kojoj scenaristi pokazuju i dokazuju svoj umetnički talenat iz sezone u sezonu.

Iz tog razloga, kompanija ContentLab & Factory pokrenula je takmičenje u okviru kog će najtalentovanijim scenaristima podeliti 12 stipendija i omogućiti sticanje novih znanja i veština u ovoj oblasti. Najbolji će dobiti priliku da se zaposle kao scenaristi na razvoju igranog TV programa za najveće televizijske kuće u regionu.

Takmičenje je otvoreno za sve koji žele da se oprobaju u ovoj formi umetničkog izražaja, a kandidati iz Srbije i ostalih zemalja regiona mogu učestvovati tako što će 31. avgusta 2015. godine preuzeti zadatak koji će biti objavljen na stranici.

Zadatak ima vremensko ograničenje od 24 sata od trenutka preuzimanja do predaje. ZAŠTO? Kandidati će u tom roku imati priliku da iskažu dve najvažnije karakteristike dobrog scenariste: kreativnost i brzinu.

scenarista Scenaristi, pažnja – 12 najtalentovanijih dobija stipendiju, najbolji dobijaju posao!

Iz pristiglih prijava biće odabrani kandidati za uži krug i oni će biti pozvani na individualne razgovore. Nakon toga, biće odabrano 12 polaznika koji će od oktobra 2015. učestvovati u našem Mentorskom programu, na kom će, uz edukaciju, učestvovati i u kreiranju i pisanju novih igranih TV-serija.

Mentorski program temelji se na iskustvima i uspesima mentora, koji su radili na uspešnim domaćim i međunarodnim projektima. Gostujući mentor biće američki scenarista John Vorhaus, koji je kao glavni scenarista učestvovao u razvoju popularne serije Married with Chidren (Bračne vode).

Slični program pokrenut je u Mađarskoj u februaru ove godine na koji se prijavilo 700 kandidata, a izabrani scenaristi već razvijaju dve serije, “The Invisible Scar” (krimi dramu u stilu Sherlocka Holmesa, koja je smeštena u Austro-Ugarsku monarhiju) i dramedy “Wannabes”, smeštenu u svet reality-show zvezda, čiji je jedan od tvoraca i mentor John Vorhaus.

Editors choice