Još jedna poslastica na Musicology festivalu jeste The Brand New Heavies, koji će u Beogradu prvi put održati koncert otvoren za javnost. Ove legende londonskog esid džeza stižu sa sjajnom pevačicom, Dawn Joseph, koja će predvoditi njihov natup. Sa njom su snimili i svoj poslednji album “Sweet freaks”, koji će, pored dobro poznatih hitova, predstaviti publici Musicology festivala. Na albumu se izdvojila obrada hita Piter Gabrijela “Sledgehammer”, kojoj su ovi muzički genijalci podarili potpuno novo ruho.

Treći dan festivala rezervisan je za nastupe bivše atletičarke i Prinsove štićenice, Liv Warfield koja dolazi sa duvačkom sekcijom Prinsovog benda New Power Generation, a očekuje se da će ovo biti najenergičniji nastup festivala.

Liv Sedam dana do Musicology festivala

Gregory Porter, jedan od najprepoznavljivijih džez – soul glasova današnjice, zatvoriće drugi po redu Musicology i izmamiti osmehe na licima svih onih koji su ga sa nestrpljenjem čekali. On će izvesti pesme sa svog, Gremijem nagrađenog, albuma “Liquid spirit” ali je najavio i par iznenađenja u repertoaru.

Domaći predstavnici Musicology festivala, Ničim izazvan i Marčelo sa Napetim kvintetom, biće dostojni domaćini inostranim kolegama i pokazati da ni naša scena ne zaostaje.

Karte za Musicology festival, pojedinačne i komplete, možete nabaviti u klubu Bitefartcafe, kao i na prodajnim mestima eventim i ddtickets. Ono što je novina je mogućnost kupovine online i ištampanja kod kuće.

Comments