Svako ko ima veliki račun na kreditnoj kartici može sebi obezbediti skupocene odevne komade, ali je mali broj žena koje možemo nazvati najstilizovanijim na svetu.

Za to je potrebno mnogo više od pukog novca, a to su stil, stav i, naravno, određene modne navike koje su, možemo reći, ključne prilikom izbora odevnih kombinacija.

Stoga vam danas otkrivamo modne navike najstilizovanijih žena na svetu.

One ne surfuju blogovima koji se bave street style-om i ne kopiraju svaku marku koju vide

U današnje vreme, fotografije street style kombinacija predstavljaju pravi izvor inspiracije za devojke i žene, pa mnoge od njih provode sate i sate na Pinterestu u potrazi za savršenim odevnim kombinacijama. Međutim, to što su Tejlor Tomasi Hil, Miroslava Duma ili Anja Zirhuova nosile Kenzo, Chanel i Celine, ne mora da znači da treba da odete i kupite identične odevne komade. Jer, poznate modne blogerke često potpuno besplatno dobijaju garderobu, pa je njihova obaveza da ih nose, a vi imate mnogo jeftinije i mnogo pristupačnije radnje na svakom koraku.

7 modnih navika najstilizovanijih zena na svetu 2 Sedam modnih navika najstilizovanijih žena na svetu

Ne plaše se da uđu u svaku radnju na koju naiđu i u svakoj od njih nađu nešto zanimljivo

Najstilizovanije žene na svetu nemaju kompleks od toga da kupuju samo u najekskluzivnijim radnjama i buticima, pa ih često možemo videti sa odevnim komadima koje su pronašle u radnjama kao što su Forever 21, Mango, H&M ili Zara. Kao što smo već rekli, nije važno koliko nešto košta – važno je kako ga vi nosite!

Comments