Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Možemo da ne pristanemo na koncept rata među polovima, možemo da ne priznamo moć seksa i da propagiramo slobodu i jednakost i da budemo duboko u pravu, a opet da od toga nemamo ništa u svojoj životnoj praksi.

Žena daje. Odlučuje kada daje i pod kojim uslovima. I to je moć. Ako daje olako, ili ne upravlja okolnostima za pogodbu, ona se odriče moći. Potpisuje ugovor pun nepovoljnih i neizvesnih odrednica za nju.

Jer, kad se dvoje sretnu, onjuše, uđu jedno drugom u lični prostor i započnu energetsku razmenu, oni potpisuju ugovor. Odrednice se postavljaju odmah, a ugovor se zapečaćuje seksom. Ovde se obavlja razmena moći.

odnosi medju polovima 1 Seks i podela moći u ratu polova

U ugovoru koji diktira seksualna moć, ona će postići da joj se muškarac obaveže i to je jedina adekvatna razmena – ona njemu seks, on njoj status.

Žene koje pristupaju seksu olako, kao muškarci, ne postižu izjednačavanje sa njihovom moći. Naprotiv, one gube status i ustupaju muškarcu moć da se ponaša površno, neodgovorno, koristoljubivo i kukavički – jer moć slobode da radi šta hoće (sa ženom) ne izaziva u njemu viteštvo, već lupeštvo.

To je primitivno, odvratno, glupo, nisko, bedno, frustrirajuće, do krajnosti nepravedno i necivilizovano. Ali izgleda da je tako.

Editors choice