Ima parova koji su jedno drugom bili prvi i koji su i dalje jedno drugom jedini. Zvuči romantično i neverovatno i možemo da im se čudimo ili da im zavidimo, a možemo i da mislimo da su mnogo propustili u životu i da je prosto nemoguće da su zadovoljni i da ne žele promenu.

Možda su imali sreće, pa su našli jedno drugo pre nego što su se potrošili u potrazi, ispovređivali, otupeli, postali ogorčeni i nepoverljivi, ili sasvim površni u svom shvatanju seksualnosti, partnerstva i emotivnih odnosa.

seks sa samo jednim partnerom 1 Seks sa samo jednom osobom u životu – ne, nije čudno!

Imperativ duha vremena je da seks nije ništa naročito. Što je potpuno kontradiktorno imperativu da se što više i što uspešnije bavimo seksom, jer je to teren za sjajna postignuća, koja ćemo osvojiti upornim zalaganjem i eksperimentisanjem.

Takođe, sugeriše nam se da je seks sa jednim partnerom dosadan i predlaže nam se da ga osvežimo kojekakvim sitnim (i krupnim) perverzijama, koje nam ne bi ni pale na pamet.

Svi oko nas se suočavaju sa seksualnim problemima, od problema da se pronađe stalan partner, do problema da se ostane sa jednim partnerom, a da se ne umre od dosade i ne potraži spas u neverstvu.

Comments