Da li ste spremni da iskusite seksepilno samopouzdanje u samo par koraka? Dešava se da žene često imaju manjak samopouzdanja kad je reč o fizičkom izgledu. Može se reći da taj problem nastaje u trenutku kad sebi dozvole da se upoređuju sa drugim ženama i ne usmere sve svoje kapacitete na sebe. Svaka žena je lepa na svoj način, isto tako, svaka žena je različita na svoj način. Nekad vam možda nije dan, nekad nedelja, ali uprkos tome izgledate prelepo!

Sigurno ste nekada čuli, na onoj neobaveznoj kafi posle posla da minimum jedna osoba iz drzštva kaže da je kod muškaraca privlače šake, a onda neka druga dobaci da nju privaliči način na koji sa njom razgovara. Dakle, ko što žene imaju neke svoje važne principe koji su im važni prilikom upoznavanja i zbližavanja sa partnerom, tako ih imaju i muškarci. A da li zaista želite da budete seksepilne zbog njih ili sebe, to svakako ostaje na vama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мария Белорусова (@mashabelorussia)

Pročitajte i ovo: Trikovi za preživljavanje provoda u štiklama

Ipak, važno je da osvestite da rad na sebi i stvaranje novih kvaliteta znači da pre svega želite da zadovoljite svoje potrebe.

Seksepilno samopouzdanje je nešto što se vežba, i ne pomišljajte da je ono uvek vezano za vaš fizički izgled. Pre svega, važno je da zavolite sebe i prihvatite i svoje vrline ali i svoje mane. Ne dozvolite da stvari koje se plasiraju u javnom svetu, utiču na vaše samopouzdanje i da pomislite da ste manje vredni. Naprotiv, težite ka svojim idealima i gradite sebe u svakom segmentu, jer ako se budete redovno ulepšavali iznuta, naučićete da prihvatite sebe!

Ako ste u nekom momentu poželele da budete seksepilnije, a niste baš sigurna na koji način da to ostvarite, postoji nekoliko koraka koji će podržati seksepil koji u vama već postoji, ali ga vi do sada niste svesno aktivirali.

Seksi veš

Ako seksi veš oblačite povremeno, promenite to! Kao što smo već rekli – važno je da sebi budete lepi. Zbog toga promenite prvi sloj odeće koji imate i uživajte u tim savršenim, čipkanim komadima. Seksi veš ne sme da vam bude imperativ, uživajte u njemu i kupujte ga sa osmehom!

Zaljubite se u svoje telo

Za promenu, govorite sebi da vam haljina super stoji! Ne tražite svesno mane na telu nakon tuširanja i poziranja ispred ogledala! Posmatrajte sebe i nuačite da zavolite svaku tačku na svom telu, jer ćete se tako osloboditi negativne energije koju ste iz nekog razloga usmerili ka sebi.

Rešite se svih stavova i krenite od nule

Krenite od nule! Promenite svoje navike, ubacite više aktivnost u život, ali i pronađite vremena za odmor i uživanje. Ulepšavajte sebi svaki dan života i ne dozvolite da neko na vas vrši bilo kakav uticaj. Uživajte u vremenu koje provodite sa sobom. Piredite sebi sitna zadovoljstva poput uživanja uz vino i muziku, zapamtite da svaki trenutak u kom radite na sebi utiče na vas i vaše samopouzdanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ira Makarova🇺🇦 (@__ira_makarova__)

Pročitajte i ovo: Jednostavni trikovi zbog kojih ćete izgledati odmornije

Šta najviše volite na sebi

Bilo bi sjajno da kažete – sve! Ali uvek postoji nešto što najviše volite. Možda je to vaš osmeh ili pogled, možda vaša kosa ili način na koji konstruišete rečenice. Može da bude bilo šta. Vežbajte na tom svom daru i čekajte prvu priliku da pokažete koliko u vama ima seksepila.

Oslobodite se

Neka vas ništa ne koči! Ne opterećujte se mišljenjima drugih ljudi jer ne zaboravite da ste tokom procesa rada na sebi počeli od nule. Budite slobodni da uradite sve što smatrate da vam je potrebno. Sredite se i izađite (iz zone komfora)!

Prelepe ste, baš takve kakve jeste! I unutrašnji rad na sebi je podjednako važan!

Naslovna fotografija: instagram.com/mashabelorussia

Dragana Stojanović

Comments