Hot topics

#HairHacks: Brz i jednostavan način da napraviš lokne + ideja za chic frizuru za dane kada nemaš vremena

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Generalno, 2019. godina ima mnogo manje nepovoljnih aspekata nego godina za nama, pa bi sve trebalo da nam ide bolje, ili makar malo lakše, uključujući i ljubavne i intimne odnose.

Povežite intimni horoskop sa ljubavnim i prihvatite smernice i savete koji vam se sviđaju i u kojima se pronalazite.

Ovan

Neke kočnice su popustile – zrelost i iskustvo donose više samopouzdanja i sada si spremna da isprobaš sve ono što ti je padalo na pamet, intrigiralo te, ali i sablažnjavalo. Partner će biti otvoren za tvoje predloge i raspoložen za eksperimente – a seks zanimljiviji i bolji nego ikad.

Bik

Otvoren razgovor o seksu i uopšte, otvorenija komunikacija sa partnerom, oživeće tvoju seksualnost. Otkrićeš da partner ima iste želje, odnosno, zamerke kao i ti, o čemu nisi ništa znala, jer niste iskreno razgovarali. Otvori se i obrati partneru – i videćeš u njemu ono što do sada nisi.

Blizanci

Ti znaš šta hoćeš i nemaš nikakvih problema da to i postigneš – umiljavanjem i ljubaznošću, jednako kao i traženjem i neposrednošću. Usredsređena si na svoje zadovoljstvo i možda ne primećuješ da zapostavljaš partnera i da si (malo) sebična u krevetu. Pruži partneru šansu da ostvari svoje seksualne želje – svideće ti se.

Rak

Tvoj partner i ti krećete se različitim brzinama – on juri u iskustvo i željan je eksperimentisanja i igranja u krevetu, a ti se ustručavaš, volela bi da se stvari odvijaju malo sporije, uz više nežnosti i romantike. Zato treba da se poveriš partneru – da biste se uskladili, morate znati šta je za koga prihvatljivo i koliko ste spremni na kompromise. Dogovorite se o svemu, vi to možete.

Editors choice