5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

Generalno, 2019. godina ima mnogo manje nepovoljnih aspekata nego godina za nama, pa bi sve trebalo da nam ide bolje, ili makar malo lakše, uključujući i ljubavne i intimne odnose.

Povežite intimni horoskop sa ljubavnim i prihvatite smernice i savete koji vam se sviđaju i u kojima se pronalazite.

Ovan

Neke kočnice su popustile – zrelost i iskustvo donose više samopouzdanja i sada si spremna da isprobaš sve ono što ti je padalo na pamet, intrigiralo te, ali i sablažnjavalo. Partner će biti otvoren za tvoje predloge i raspoložen za eksperimente – a seks zanimljiviji i bolji nego ikad.

Bik

Otvoren razgovor o seksu i uopšte, otvorenija komunikacija sa partnerom, oživeće tvoju seksualnost. Otkrićeš da partner ima iste želje, odnosno, zamerke kao i ti, o čemu nisi ništa znala, jer niste iskreno razgovarali. Otvori se i obrati partneru – i videćeš u njemu ono što do sada nisi.

Blizanci

Ti znaš šta hoćeš i nemaš nikakvih problema da to i postigneš – umiljavanjem i ljubaznošću, jednako kao i traženjem i neposrednošću. Usredsređena si na svoje zadovoljstvo i možda ne primećuješ da zapostavljaš partnera i da si (malo) sebična u krevetu. Pruži partneru šansu da ostvari svoje seksualne želje – svideće ti se.

Rak

Tvoj partner i ti krećete se različitim brzinama – on juri u iskustvo i željan je eksperimentisanja i igranja u krevetu, a ti se ustručavaš, volela bi da se stvari odvijaju malo sporije, uz više nežnosti i romantike. Zato treba da se poveriš partneru – da biste se uskladili, morate znati šta je za koga prihvatljivo i koliko ste spremni na kompromise. Dogovorite se o svemu, vi to možete.

Editors choice