Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Neverbalna komunikacija je važna u svim oblastima života: na poslu, prilikom razgovora za posao, u partnerskim odnosima, u opštem okruženju. Zbog sve većeg interesovanja za tu temu 6. maja održaće se veliki seminar u Domu omladine “Moć govora tela” koji vodi mr Marko Burazor, poslovni konsultant i autor knjiga “Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)” i “Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)”.

Moć govora tela je seminar koji uvodi u svet neverbalne komunikacije koja predstavlja 93% ukupne komunikacije koju čovek obavlja. Svega 7% komunikacije jeste ono što se govori reč ima. Pored nekih najosnovnijih alata i pojmova koji će pomoći u proceni šta druga strana govori, na ovom seminaru biće predstavljeni i bitni detalji izraženi u vidu mikroekspresija i ponašanja na koja posebno treba obratiti pažnju. Seminar će se posebno baviti temom kako govor tela može da pomogne u ostvarivanju ciljeva i kako ostaviti odličan prvi utisak.

Oganizator seminara “Moć govora tela” je Finesa – edukativni centar. Ulaznice po ceni od 1200 dinara mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima, uključujući blagajne Doma omladine, Kombank Arene, Bilet centra, TC Ušće, kao i online na sajtu Finesa i sajtu Eventim. Uz kupljenu ulaznicu, svi učesnici dobijaju na poklon autorovu prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govori” (Neverbalna komunikacija na delu).

burazor instagram Seminar Moć govora tela: Drugi put je kasno za prvi utisak + GIVEAWAY

U saradnji sa Finesa – edukativnim centrom poklanjamo vam 3 ulaznice za ovaj seminar. Prvo troje koje se jave u inboks naše Facebook stranice i odgovori tačno na pitanje “Koliko procenata ukupne komunikacije koju čovek obavlja čini neverbalna komunikacija?”, dobija po jednu ulaznicu. Budite brzi i – srećno!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice