Tanka i beživotna kosa više neće biti problem uz ovih šest trikova koje vam predlažemo. Dajte svojoj kosi sjaj pružajući joj tretmane koje zaslužuje ove zime. Oštećena kosa nikada ne izgleda lepo, zato nemojte da žalite da investirate u nju.

Trik za suvu kosu

Mnoge devojke koje imaju masnu kosu zavide devojkama sa suvom, jer njima frizura može da traje danima. Ali na dodir takva kosa uopšte nije prijatna. Trik za ovaj problem je sledeći: hidratacija. Kada kažemo hidratacija ne mislimo da je perete što češće, već da koristite razna ulja za kosu kao što su maslinovo ulje pomešano sa žumancetom kao pakovanje, a na opranu kosu staviti orahovo ili kokosovo ulje. Ova ulja će joj vratiti prirodan izgled.

158 Šest jednostavnih trikova za obnavljanje oštećene kose

Prespavajte sa kokosovim uljem na vašoj kosi

Ispucali krajevi

Posledica suvih krajeva je preterano feniranje, peglanje ili uvijanje kose. Ne možete  “izlečiti” svoju kosu ukoliko ne prestanete neko vreme sa korišćenjem stilizatora za kosu. Za ovaj problem potrebni su vam proizvodi sa dodacima pšenice, keratina i prirodnih ulja. Takođe je obavezno korišćenje balzama za kosu za lakše raščešljavanje ispucalih krajeva.

2a1 Šest jednostavnih trikova za obnavljanje oštećene kose

Nekad je najbolje ošišati ispucale krajeve

Perut

Perut se stvara češanjem kože glave. Ružno je videti perut, a nemoguće je izbeći iritantan svrab. Najjednostavniji način kojim ćete se izboriti sa peruti je da izdrobite par brufena i pomešate ga sa svojim šamponom. Specijalisti kažu da on pomaže i čisti perut sa vaše glave. Ovaj trik je odličan, ali rezultati postaju vidljivi tek nakon nekoliko pranja.

caspa edit Šest jednostavnih trikova za obnavljanje oštećene kose

Pokušajte sa ovim trikom da se oslobodite peruti

Comments