Trik za lepršavu kosu

Ukoliko vam je kosa teška, bez sjaja, a vi ste pokušali bezbroj trikova za lepršavost – imamo još jedan trik za vas. Uzmite nekorišćenu četkicu za zube i na nju naprskajte malo laka za kosu. Zatim uzmite par pramenova i “pročešljajte” ih četkicom. Dobićete apsolutno ravan pramen ili natapiran deo u zavisnosti koju frizuru pravite.

Kosa bez volumena

Sve reklame proizvoda za kosu nam preporučuju baš njihov proizvod, jer nam on pruža volumen kakav tražimo. Kažu da volumena u našoj kosi nema, jer koristimo previše proizvoda za kosu i time ga “ubijamo”. Stilisti nam preporučuju da operemo kosu običnim sapunom. On nema efekat usredsređivanja na zdraviji izgled vaše kose, već na volumen. Naravno kada je operete sapunom, koristite balzam na krajevima kose.

538 Šest jednostavnih trikova za obnavljanje oštećene kose

Nemojte raditi ovo često kako ne biste isušili vašu kosu

Trik za masnu kosu

Imate savršenu frizuru, a kosa vam se već sutradan umastila. Nemate šampon za suvo pranje kose, a nemate ni vremena da je operete. Za vas imamo domaći trik: sigurno ste već čule da možete po korenu svoje kose da pospete malo bebi pudera i rastresete je kako vam ne bi teme bilo belo. Isto tako možete iskoristiti obično brašno iz kuhinje i ostavite ga deset sekundi na svom temenu i samo ga očistite običnom četkicom za šminku.

620 Šest jednostavnih trikova za obnavljanje oštećene kose

Proveren trik


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments