Možda ti ova analiza najdubljih odnosa prema horoskopu pomogne u prepoznavanju tvoje srodne duše – jer to često nije lako na prvi pogled, a ni na drugi. Vreme i iskustvo pokazalo je da se ovi znaci između sebe povezuju na najdubljem nivou.

Vaga i Škorpija

Vaga i Škorpija su neverovatni prijatelji i partneri, jer oboje potajno čeznu za intenzitetom – Vaga žudi da bude obožavana, Škorpija je sklona da opseda bliske ljude u svom životu. Vaga preuzima ulogu savetnika, a Škorpiji je to savršeno udobno. U početku, oni ne deluju kao skladan par, jer su njihova interesovanja i njihove ličnosti tako različite. Ali kad ovo dvoje uspeju da provedu zajedno neko duže vreme, otkrivaju da je njihova povezanost neopisiva i da ni za koga nikada tako nešto nisu osećali.

Ribe i Rak

Ova dva vodena znaka su iz istog sveta mašte i senzitivnosti. Oni se razumeju intuitivno i skloni su da izgrade svoj mali zajednički svet u kome se osećaju bolje nego igde drugde. Tamo su srećni zbog samog saznanja da toliko dobro osećaju i shvataju jedno drugo. Oni uravnotežuju jedno drugo na najdubljem nivou, Rak je zadužen za osećanja i rast i razvoj, Ribe za kreativnost i intuiciju. Oni zaista shvataju koliko je svako od njih osetljiv.

ljubav3 Šest parova u horoskopu koji imaju dublju povezanost od svih ostalih
Comments