Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Reviju modnih aksesoara “Doggy style” u okviru kampanje “Najbolji prijatelj”, organizovane u korist odgovornog vlasništva i usvajanja pasa, otvorio je gradski sekretar za komunalne i stambene poslove, Predrag Petrović. Autor projekta, Ivana Bajić, ovaj put je okupila renomirane beogradske umetnike koji su i sami veliki ljubitelji pasa, a koji su prihvatili da dizajniraju specijalnu liniju modnih aksesoara pod nazivom “Doggy Style”.

ALX3228 Šesto veče 31. Amstel Fashion Week a

I oni su zvezde

Na modnoj pisti u ulozi manekena publici su se prikazali sami psi, koji su izazvali opšte oduševljenje među prisutnima. Veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života grada bio je na ovoj reviji: direktorka Kancelarije za evropske integracije, Milica Delević, sa ćerkama, Bojana Lekić, glumac Vlada Aleksić, manekenka Zorana Obradović, kreatorka Tijana Pavlov, pisac Ivan Lalić, slikar Uroš Đurić, Maja Lalić, Kosta Bunuševac, Milica Stojanović, Maja Uzelac i mnogi drugi.

Na reviji su promovisani serijali fotografija koje je radio umetnički fotograf Nebojša Babić i 12 spotova u kojima poznate ličnosti iz Srbije svojim primerom odgovornog vlasništva promovišu ideju da ljubav prema psima podrazumeva i odgovornost, i pozivaju građane da i sami usvoje psa i tako steknu pravog najboljeg prijatelja.

Modne aksesoare su ove godine, između ostalog, kreirali umetnici: Kosta Bunuševac, Uroš Đurić, Slavimir Stojanović, Marija Jelisijević, Jovana Božović i Antea Arizanović za REMAKE, Mikser tim – Maja Lalić i Aleksandar Spasojević, Miša Obradović i Jasmina Sanader, i francuski brend visoke mode VIVOG. Specijalno za ovu priliku, svoje radove motivisane ljubavlju prema psima izložila su i deca iz doma “Sremčica”.

DJT8511 Šesto veče 31. Amstel Fashion Week a

Više od mode

Modni aksesoari bili su prodajni, a novac koji je prikupljen biće doniran za sterilizaciju napuštenih pasa.

Projekat su pomogli: Eukanuba, Kinološki savez Republike Srbije, Studio B, Avon, Mevex.

Nakon toga je usledila revija “Devojka koja je želela da bude ptica” modne dizajnerke iz Londona Nikole de Mejn (Nicola de Main), koju je predstavila Nivea Soft. Londonska dizajnerka, poznata po svojim neobičnim grafičkim printovima, stvorila je kolekciju za jesen/zimu 2012. inspirisanu snežnim sovama. Ručno crtani print optička je varka, gde se vidi lice sove koje je, u stvari, sačinjeno od mnoštva skrivenih sova. Svileni žersej i krep-svila ključne su tkanine ove kolekcije, dok su klasični komadi poput cigaret pantalona i oversized tunika njena esencija. Nikola kaže da je želela da ova kolekcija bude mračnija i sumornija od prethodnih, ali da konture budu jednostavne kako bi se print isticao. Reviju su pratile slikarka Biljana Vilimon (Biljana Willimon), Duška Jovanić, kao i predstavnici Ambasade Italije u Beogradu.

Editors choice