Nova serija „Šetnja sa lavom“ od danas je dostupna na HBO Max striming platformi, a u ponudi je dostupno svih 10 epizoda. Serija je prepuna živopisnih likova koji nas vode od zatvorske krimi komedije do ljubavne drame.

Una je najpopularnija TV voditeljka u zemlji, autorka emisije u kojoj intervjuiše najpoznatije slavne ličnosti. Bata je odličan, ali potcenjeni režiser koji jedva sastavlja kraj s krajem. Na zahtev prijatelja, Una intervjuiše čudnog mladića u njegovom neuglednom stanu. Napeti razgovor dobija neočekivani obrt. Inspektor Trišić je zaintrigiran slučajem.

FLJ 2245 1 Nova srpska serija „Šetnja sa lavom“ od danas na HBO Max u

U glavnim ulogama se pojavljuju Andjelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović, Stefan Bundalo i drugi.

Scenario za seriju od 10 epizoda napisao je Andrej Šepetkovski, dok režiju potpisuje Filip Čolović.

O HBO Maxu

HBO Max™ je striming platforma koja nudi zabavu vrhunskog kvaliteta. HBO Max nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledaoce svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals sadržaja i blockbuster filmova. Striming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u maju 2020. godine, a u junu 2021. predstavljena je jeftinija opcija pretplate s reklamama. Trenutno dostupan na 61 teritoriji, HBO Max je započeo globalno širenje prošlog leta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je usledio ulazak na evropsko tržište s lansiranjem usluge u nordijskim zemljama, Španiji, Portugaliji, Holandiji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

O kompaniji Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com.

Comments