Ovi parfemi neće praviti slatki mirisni dah oko vas. Neće stvarati laku erotsku auru. Oni udaraju pravo u… Srce? Glavu? Pogađajte dalje…

Metropoliten vas vodi na mirisno traganje za uzbuđenjima.

Duro je ovaploćenje muževne snage. Snažan i pomalo divlji, ovaj miris čezne za susretom sa muškom kožom. On je elegantan, puten i veoma seksi.

Njegov ženski par je Narcotic Venus, mirisni zapis traganja za intenzitetom opojne seksualne moći žena, sa izuzetno snažnim mirisom belog cveća. On zahteva visoke potpetice i nosi u sebi fatalnu privlačnost koja se širi oko one koja ga nosi.

Nasomatto je brend koji ne preza od izazova, na koje poziva i vas – uparite ova dva mirisa!

nasomatto Sex! Kao parfemska inspiracija...

Etat Libre d’Orange otvara vam vidike slobode. Ovaj brend poigrava se tabuima i predrasudama, a njegove seksualne provokacije su neskrivene.

Na svetu, valjda, ne postoji indiskretniji miris od njihovih Secretions Magnifiques. Kao krv, kao znoj, kao sperma ili pljuvačka, ovo je mirisni koitus, on doziva onaj jedinstveni momenat kada u vrhuncu senzualnog zadovoljstva žudnja pobeđuje razum”. Ovo je miris koji se voli ili mrzi, od prvog daha.

Secretions Sex! Kao parfemska inspiracija...

Etat Libre d’Oranges Archives 69 je himna zavođenju. On vas poziva da budete otvoreni za različita uživanja, da se prepustite i zaboravite dosadna pravila, da svaka poza bude vaša. Na vama je da radite šta želite sa svojim telom. Ovo je parfem seksualnog oslobođenja, tu su slatke voćke, zamamno cveće (orhideja), pačuli i mošus.

etat 69 Sex! Kao parfemska inspiracija...

Konačno, evo i jednog koji “ne ide do kraja”. Etat Libre d’Orange Don’t Get Me Wrong, Babe, I don’t Swallow je slatki peting u automobilu, u noći. Njegova ruka je oko njenog ramena, on privlači njeno lice sve niže, ka sebi… “Umetnost američkog poljupca” razvija se akordima ambre, badema, šećerne trske i marčmeloua. Muškarac će otkriti sve što treba da zna o njoj: toplu rapavost njenog jezika, uzbuđujući dodir njenih leđa i grudi i shvatiće da od toga nema dalje. Aperitiv će se okončati šapatom: “Nemoj me pogrešno shavatiti, dragi, ja ne gutam”. Eh…

Dont get me wrong Sex! Kao parfemska inspiracija...

Da, to su bili Francuzi.

Evo kako razmišljaju Amerikanci.

Bond No 9 Hot Always zamišlja njujoršku muževnost na senzualno-zavodljivo-poverljiv način. On je dovoljno jak, dovoljno muškarac da može sebi da dozvoli da ga emocije zavedu na (pogrešan?) put. U tome mu pomaže ovaj strasno-animalni miris pu pačulija i začina.

Bond no 9 Sex! Kao parfemska inspiracija...

Seksi mirisi poznatih svetskih “niche” brendova prodaju se u Srbiji samo u parfimeriji Metropoliten.


Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

 

Comments