U prethodnom tekstu smo pričali o tome da su snovi uglavnom samo način da naša podsvesna strana uma razgovara sa svesnom, zbog čega se ljudi bave tumačenjem snova. Pojedine seksi snove smo obradili u prethodnom tekstu, a druge ćemo da obradimo sada – u nadi da smo već pokrili one najčešće wet snove koje svi imamo.

Šta znači kada sanjamo da imamo seks sa nekim dok smo u vezi

Sigurno ste videli scene u serijama i filmovima u kojima se jedan partner naljuti na drugog jer ga je prevario u snovima. You dream cheated. Ovako to zvuči presmešno, ali momenti u kojima to sanjamo izgledaju stvarni, zbog čega se u nama javi osećaj izdaje, baš kao da se desilo na javi.

Prema analizama stručnjaka, postoji mogućnost da ste sanjali nešto što želite da doživite sa svojim aktuelnim partnerom, zbog čega je bitno da porazgovarate sa njim, odnosno da mu prepričate svoj san. Takođe, bitno je da obratite pažnju na emocije koje vam se budu javile u toku sna, jer ako osećate krivicu – znači da ste još uvek verni svom partenru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Classy Gentleman (@classy.gentleman)

Šta znači kada sanjamo da nas partner vara? Postoje i seks snovi u kojima vidimo da naš partner ima seks sa drugom osobom, a mi ne možemo ništa da učinimo povodom toga. Ovakvi snovi mogu biti emotivno izazovni jer, kao što smo pomenuli, nama izgleda kao da se to zaista događa. Ovakvi snovi ukazuju na to da se, možda, osećate odbačeno od svog partnera, da postoji nešto što mu je preče od vas. Možda je to posao, možda je to društvo… Svakako treba da razmislite i da porazgovarate sa svojim partnerom.

Kada sanjamo seks sa nekim ko nas ne privlači

Ono na šta ukazuju tumači snova jeste da u toku sna postoje situacije u kojima ćemo primećivati određene stvari, koje na javi ne primećujemo. Tako će nam u snove ušetati neko za koga, možda, na javi ne mislimo da je privlačan, ali onog momenta kada nam se u snovima promeni ugao gledanja, postoji mogućnost da ga posle, u stvarnosti, gledamo malo drugačije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Classy Gentleman (@classy.gentleman)

Wet dreams sa bivšim partnerom

Ovaj seksi san nas najviše buni. Kad god sanjamo bivše partnere sa kojima imamo seks, pomislimo da nam nesvesno nedostaju, a u snovima se setimo i scena u kojima smo sa njima uživali, zbog čega pomislimo da treba da ih nazovemo. Jasno i glasno – ne. Ta priča je gotova. Ono što vaša podsvest pokušava da vam poruči je da se u ovakvim snovima ne radi o njima, već o stvarima koje predstavljaju – prvu ili strastvenu ljubav, vašu posvećenost njima ili želju za nečim, isto kao što ste želeli njih.

Snovi o seksu sa osobom istog pola

Ovakvi snovi su potpuno normalna, ali i česta pojava. Ne, to ne znači da vas privlači suprotan pol. Možda, ali vam se to sigurno neće javiti u snovima; seksualnost je kompleksnija od toga. Snovi u kojima imate seks sa osobom istog pola, kao i seks sa bivšim, nije ono što mislimo. Snovi ovakvog tipa žele da nam ukažu na to šta dotična osoba predstavlja za nas.

Naslovna fotografija: instagram.com/classy.gentleman

Milica Antić

Comments