Nekada se želja za seksom ne javlja sama od sebe, iako ima dana u kojima nas samo obuzme talas želje i spremni smo da napadnemo partnera. Nekada, zbog obaveza i nagomilanog stresa, takvu želju je potrebno izazvati na adekvatan način. Učenje kako da se ubacite u to seksi raspoloženje je svakako to – učenje, jer je vaš um sposoban da uradi svakakve stvari, samo mu je potreban podsticaj.

Naravno, ovo se ne tiče samo onih koji već imaju partnere, jer je masturbacija svakako veoma važna za naše zdravlje – kako mentalno, tako i fizičko. Uvek postoji opcija da, prosto, nemate seks, ali to ne bi trebalo da bude opcija. Potrebno je da se opustite i da poradite na kreiranju tog seksi osećaja koji vam neodstaje, a evo i kako to možete da učinite.

Skinite aplikaciju koja će vam u tome pomoći ili slušajte audio-knjige

Da, mnogo je toga u mašti. Iako je super jednostavna opcija pustiti erotski film, često zanemarujemo činjenicu da su zvuci i reči jednako bitne kada je seks u pitanju. Upravo zbog toga postoje aplikacije koje možete da koristite kako bi vam one u tome pomogle. Pojedine aplikacije služe da vam pomognu tako što će vam određeni glas pričati šta se dešava i slušaćete uzdahe, ali i predloge šta da uradite. Što se tiče audio-knjiga, verujem da tu ne treba mnogo objašnjavanja. Baš kao i kada čitate, vaš um kreira fotografije i scene. Tako ćete svaku reč dok slušate audio-knjigu preinačiti u scene koje će vas uzbuditi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Human Lovers (@humanlovers)

Gledajte u fotografije

Iskreno, mašta je možda i jedini razlog zašto volimo erotske filmove. Čak i u momentima u kojima gledamo šta se u videu dešava – želeli bismo da znamo kako se glumac ili glumica osećaju. Svakako da je pogled na seks vrlo efikasan način da se uzbudite, zbog čega možete da gledate erotske fotografije i da zamišljate kako se osećaju osobe na njima.

Fokusirajte se na dah

Sigurno da već dobro znate onaj trik sa smejanjem – ako slušate ili gledate kako se neko smeje – i vi ćete se smejati, što će automatski da prevari vaše telo zbog čega će ono misliti da ste srećni. Tako je i kada je disanje u pitanju. Ubrzano disanje koje se dešava kada se uzbudimo je, verovali ili ne, jedna trećina uzbuđenja. Kada razmišljate ili zamišljate određene stvari i scene, potrudite se da vaš dah prati ono o čemu mislite. Tako ćete se baš efikasno uzbuditi za samo nekoliko sekundi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Human Lovers (@humanlovers)

Kreirajte svoje seksualne fantazije

Baš poput traženja erotskog filma na internetu – u svom umu pronađite scene koje će vas uzbuditi. Ono čega se plašimo kada govorimo o seksu je uglavnom to da ljudi ne pomisle da smo čudaci. Ali, seks je ono u čemu svi uživamo, pogotovo u svojim mislima. U mislima niko ne treba da vam nešto zabranjuje ili da vas ograničava. Kada počnete da mislite o seksu – mislite o čemu god želite. Mislite o svemu što vas uzbuđuje, jer tu ograničenja nema.

Iznova čitajte prethodne sextinge

Sexting je veoma zabavna stvar! Verujem da ste i sami isprobali sexting i da vam se, nadam se, dopalo. Jer, ako nije, onda nije do vas, već do osobe koju ste izabrali za sexting. Ako vam se dopalo i ako vas je uzbudilo, onda je super ideja da u momentima u kojima vam nedostaje uzbuđenost i taj sex drive pročitate baš te poruke koje ste slali svom partneru. Čak i ako je bivši. To nema veze sa njim, to ima veze sa tim šta je on tada za vas predstavljao. Zato, ne brinite, nećete se iznova zaljubiti u tu osobu, već ćete se samo setiti osećaja koji je ona u vama izazivala.

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Milica Antić

Comments