Erotski snovi o polu koji vas ne privlači

Eksperti tvrde da najčešće vode razgovore sa ljudima koji im kažu da sanjaju osobe suprotnog pola od onog koji ih privlači. Najčešće su u pitanju hetero žene koje sanjaju erotske snove o drugim ženama, pa ih to često zbunjuje. Mnogi uživaju u erotskim filmovima u kojima su akteri suprotnog pola od onog koji ih privlači i potpuno je normalno da im takve scene probude požudu. To ne znači automatski da vas taj pol privlači – možda želite da eksperimentišete, ali se to eksperimentisanje može zadržati i samo u snovima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Authentic Love Magazine (@authenticlovemag)

Snovi o seksu sa osobama koje ne gotivite

Zašto biste uopšte mislili o nekom koga ne volite u svom okruženju? Erotski snovi o ljudima sa kojima ste u svađi se tumače na onaj “ko se bije taj se voli” način. Baš kao i erotski snovi o vašim naređenima, sve se bazira ne tome da ste ispunjeni energijom koju vam taj odnos kreira. Takva energija traži prostor kroz koji će proći, pa tako završi u vašim snovima.

Orgazmični erotski snovi

Erotski snovi kroz koje doživljavamo vrhunac postaju deo našeg života kad uđemo u pubertet. Ne prestajemo da sanjamo erotske snove kad izađemo iz puberteta, a orgazmični snovi nisu tipični samo za muškarce. Kod žena se manifestuju na nešto drugačiji način. Žene se mogu probuditi od nadražaja koji su doživele u snovima, dok se nekad desi da ih probudi i sam orgazam.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Milica Antić

Comments