Kao i svake godine, jedna od najintezivnijih sezona horoskopskih znakova je uvek kada Sunce uđe u znak Škorpije tog famoznog 23. oktobra, te dobijamo poznati “witching hour”. Dok će za neke horoskopske znakove ova vladavina vodenog znaka biti idealna, za druge će biti opšti pakao.

Škorpije su intezivne i kompleksne na više levela, što može energetski uticati na mnoge pripadnike vatrenih znakova kao što su Ovan, Lav i Strelac. Po prirodi ova tri znaka su ekstroventna i prirodno im dolazi da se izraze na sve moguće načine, dok Škorpije vole da dosta toga sakriju na jako dubokim levelima duše i da oprezno posmatraju šta se dešava pre nego što odreaguju. Stoga sa Škorpijama je uvek lako definisati odnos jer – ili ih voliš ili mrziš. Nema sredine.

Kako god da okreneš, na kraju kada stupi ova sezona, to je vreme da pokažeš da li možeš da iskontrolišeš svoje unutrašnje “demone”, a ujedno je i vreme transformacije. Oseti vibracije koje ti donosi univerzum i reaguj na njih.

Sa druge strane, dok je Sunce u Škorpiji, tri horoskopska znaka će “cvetati” na svakom polju. Svaki horoskopski znak donosi nešto unikatno kada dođe njegovo vreme u godini. Bez obzira na svoju reputaciju, sezona Škorpija 2019. godine će biti prefantastična za nekoliko horoskopskih znakova. Pomalo i logično, u pitanju su vodeni zodijaci. Rakovi, Škorpije i Ribe će imati fantastičnu sezonu! Ali, treba imati u vidu da će osećaj visine biti zaista jako visok, a ako slučajno završiš na dnu, biće dublje nego što možeš da pretpostaviš. Vladavina planete Pluton – planeta smrti, transformacije i svih neprijatnih tabu tema je na neki način prezentacija onoga što je bilo skriveno i što će izaći na površinu. Šta su zaista tvoje namere? Ovo je period kada treba da uvažiš svoju mračnu stranu jer je prvenstveno svi imaju, ali ako je uvažiš ne znači da treba i da je primeniš. Ovo može biti period kada počinješ neke stvari ispočetka, što te jako smara, ali svaka promena je dobra. U svakom slučaju, ova tri znaka zodijaka će imati odličnu sezonu dok traje peirod Škorpija.

Horoskopski znakovi koji neće baš imati fantastičnih mesec dana su: 

OVAN

Osećaš velik nalet strasti. Suoči se sa svojom mračnom stranom i nemoj da je se plašiš. Pritom, da li znaš da tvoja planeta Mars je takođe usko povezana sa znakom Škorpija? Kao i Škorpije i ti osećaš strast na jako dubokim levelima, i to je ono što te čini posebnim. Doduše, za razliku od Škorpija, ti si daleko više emotivno transparentan, što za tebe može biti izazov u narednih mesec dana. Dok Sunce u Škorpiji “drma kavez” tvojoj osmoj kući transformacije i intimnih odnosa, nemaš baš mnogo izbora osim da se predaš evoluciji svoje duše. Sa pozitivne strane, ovo je odličan period da se osvrneš na sve što je prethodilo ove godine do sad. Umesto da kukaš zbog svojih emotivnih stresova, zašto jednostavno ne iskuliraš i provedeš neko vreme sama sa sobom? Garantujem da te nešto lepo čeka sa te mračne strane, istog trenutka kada je prihvatiš.

LAV

Ulaziš u jako velike dubine svojih emocija, a tamo je previše mračno. To ne znači da ne treba da preživiš te emocije, jer potiskivanje istih ne može ništa dobro da ti donese. Kako god, obično nikad ne zastaješ i nastavljaš da sijaš u punom sjaju kao pravi Lav, što utiče na tebe i ljude oko tebe, koji osete da izbegavaš ono što zaista osećaš. Dok se Sunce u Škorpiji provlači kroz tvoju četvrtu kuću, polje doma, porodice i emocija – kada Škorpija tu udari, biće ti teško da zadržiš pozitivan stav. Ne osećaš se emotivno bezbedno u svom domu, stoga ti duša traži veliku emotivnu transformaciju na jako dubokom levelu. Zapamti, život se menja u sekundi iz korena, tako da to nije ništa strašno. Veruj univerzumu i prati tok svojih emocija. Duguješ to sama sebi. 

STRELAC

Trenutno se osećaš sve više introspektivno. Sad si našla da čuvaš tajne, ha? To nije tipično ponašanje za dete Jupitera, ali dok Sunce prolazi kroz tvoju dvanaestu kuću zaključaka, krajeva i novih početaka, možeš jako lako odlučiti da uzmeš odmor koji si i zaslužila kako bi sabrala svoje misli. Sezona Škorpija je uvek purgativna, ali ovo je posebno istaknuto za tebe trenutno, jer ti udara na karmu i duhovnost, što je prirodno za dvanaestu kuću. Šta ti je potrebno da bi oslobodila svoje demone? Da pustiš ono od čega više nemaš koristi? Da li opraštaš sebi i ljudima koji su te povredili? Što se više predaješ odgovorima na ova pitanja, to ćeš biti sve mirnija. Izazovi su pred tobom, možeš ti to sve da postigneš.

Na sledećoj strani otkrij koja tri horoskopska znaka će imati odličnu sezonu!

Comments