Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Horoskopski znakovi koji će imati fantastičnih narednih mesec dana su: 

RAK

Napokon živiš svoj život punim plućima! Izađi iz svoje ljuske više! Nisi spremna? Pa, kada se Sunce pridruži Merkuru i Veneri u Škorpiji i počne da utiče na tvoju petu kuću kreativnosti, romantike i autentičnosti, opet ćeš se posle dužeg vremenskog perioda osećati kao da si svoja. Ali čekaj, biće još bolje. Ove dve planete i zvezda će praviti harmonične konekcije za tebe dok god traje njihova vladavina. Prvenstveno dok je Severni čvor u tvom znaku, a drugo, uticaj sanjivog Neptuna u tvojoj bogatoj devetoj kući vere će biti sve bolje i bolje. Svakako ovo je izuzetno moćan mesec za tebe. Ostani fokusirana na tvoje dugoročne ciljeve, radi ono što te čini srećnom jer tvoji dani kada udovoljavaš drugima su napokon gotovi.

ŠKORPIJA

Slaviš u punom sjaju svoju sezonu koju si jedva dočekala! Prvenstveno, svim Škorpijama SREĆAN ROĐENDAN! Postoji nešto u ovoj sezoni Škorpija na čemu ćeš biti zahvalna svakog dana, naročito jer napokon slaviš svoj rođendan koji čekaš već godinu dana! Tvoja vladajuća planeta koja je stupila na snagu već trećeg oktobra ti donosi svakim danom novi talas energije koji nikako nisi očekivala. Ali reći ću ti ovo – sa moćnim Plutonom koji utiče direktno na tvoj sektor komunikacije, ne postoji opcija da se ovo polje tvog života drastično poboljša, ali zato ćeš znati gde da daš jedan “slastan” odgovor koji će u sebi sadržati malo tog Škorpijskog otrova. Ako do sada nisi znala, sada znaš, tako da iskoristi ovu energetsku moć koju ti daje tvoja sezona pametno. Sunce, Merkur i Venera će ti donositi harmonične odnose sa tebi bliskim ljudima, u kombinaciji sa tvojom petom kućom kreativnosti i devetom kućom ti donosi poslovne pobede. Sve je na tvojoj strani da napokon dovedeš svoj život u red!

RIBE

Napokon si podsetila samu sebe šta tvoja duša zapravo želi. Gde vidiš sebe za pet godina? Znamo da ne voliš baš mnogo da planiraš, ali je zaista vreme da napraviš plan kako bi odredila u kom pravcu želiš da ti život ide. Svi imamo naš unutrašnji kompas koji nas vodi, iako je ponekad jako teško da se obradi velika količina emocija i signala koje nam daje univerzum dok je haos na sve strane oko tebe. Srećom, kada Sunce, Merkur i Venera udruže svoje snage u sezoni Škorpije u kombinaciji sa tvojom devetom kućom koja je puna prilika, putovanja i obrazovanja, dobićeš mali uvid u sve divne stvari koje te čekaju sa druge strane horizonta. Tvoj pod vladar Jupiter te je naučio jednu ili dve lekcije kada je ušao u znak Strelca i direktno počeo da utiče na tvoju desetu kuću, polje karijere. Ovaj tranzit ti je doneo sreću i inspiraciju, ali sada je sve na tebi.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/flwhrs

Jovan Žihlavski

Editors choice