Kad je u pitanju sam dizajn džempera, treba istaći da je on klasičan i svevremen, ali i uzdignut na viši nivo u pogledu vrednosti proizvoda, zbog svojih ručno rađenih završetaka i detalja koji svaki komad čine unikatom. Kao takvi, dostupni su u koloritima inspirisanim paletom boja iz prirode i to u boji vune, boji cigle, plavoj boji i dvema nijansama sive. Dakle, ukoliko se odlučite za kupovinu njihovog proizvoda, treba još da znate da je izrađen od materijala koji je pored navedenih osobina još i biorazgradiv i održiv, ali kako navode proizvođači, dugotrajan.

I za kraj, pri kupovini džempera dostupnih online kupovinom sa sajta samog brenda, ujedno ostvarujete pravo, ali i dobijate obavezu, da usvojite ovcu od čije vune je napravljen vaš džemper. Naime, pomoću čipa zakačenog za uho ovce, poput onog ugrađenog u džemper, bićete u mogućnosti da pratite njen život i svakodnevni rast i razvitak. Biće vam čak dostupne informacije o njenom narednom šišanju, nezi i eventualnom jagnjenju.

Sve u svemu, ukoliko se odlučite da postanete klijent  modnog brenda Sheep.Inc, spremite se za jedan vuneni, mek i biorazgradivi zagrljaj od strane svog džempera za jesen/zimu 2019/20.

Naslovna fotografija: instagram.com/weareknitters

Nevena Vujović

Comments