Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Shift Konferencija: Najava lokacije i treće grupe govornika

Shift Konferencija: Najava lokacije i treće grupe govornika

Shift Konferencija objavljuje novu skupinu od pet govornika, te konačno i lokaciju – galerijski prostor koji datira iz 18. stoljeća tik uz zidove palače stare 1,700 godina.

Danas Shift konferencija pokazuje koliko je zapravo jedinstven događaj u ovim krugovima. Centar Splita čini rimska Dioklecijanova palača stara 1,700 godina, a kako bi sudionici što bolje osjetili taj ambijent, odlučeno je da mjesto održavanja konferencije bude što je moguće bliže palači – dobro došli u Galeriju umjetnina Split.

Galerija umjetnina nalazi se tek pedesetak metara od starih zidina slavne palače. Ipak, i ona sama dio je hrvatske povijesti – sagrađena je 1794. kao bolnica, a tek je 1931. godine prenamijenjena u Galeriju.

Uz ovakvo povijesno okruženje zaista možemo reći kako “Shift” posjetitelje vraća u povijest, kako bi prikazao budućnost inoviranja.

Popis govornika postaje sve duži, a ovaj put naglasak je na poduzetničkom kapitalu.

Elefterios Diakomikalis (Eleftherios Diakomichalis) menadžer je u “SoundCloud”-u, najpoznatijoj audio platformi. S diplomama iz statistike s AUEB-a i RSM-a, te UC Davis-a, posljednjih nekoliko godina bavi se povezivanjem analize podataka, društvenog veba i zvuka, a trenutno uživa u glazbenoj revoluciji koju je “SoundCloud” izazvao u Berlinu.

Pjetro Beza (Pietro Bezza) osnivač je i partner u “Connect Ventures”-u, mladom investicijskom fondu iz Londona, fokusiranom na poslove vezane uz internet. Njihove investicije uključuju imena kao što su “Citymapper”, “Nitrogram”, “Yourgrind”, “Urli.st”. Prethodno je osnovao i vodio “Neo Network”, prvi player za digitalnu zabavu, kasnije prodan “Zodiak Mediji”. Također, Pjetro ima više od pet godina iskustva u marketingu i to u “Kraftu” i “BBDO”-u.

Feros Abukadijeh (Feross Aboukhadijeh) je programer, dizajner, nastavnik, inovator, a bavi se i istraživanjem računalne sigurnosti. Specijalizirao se u web programiranju, poglavito višim programskim jezicima i brovserima. Autor je Youtube Instant-a koji je zabilježio 1,000,000 posjetitelja u prvih deset dana od pokretanja, a ponudu za posao uputio mu je sam CEO Youtube-a Čad Harli (Chad Hurley). Feros je fasciniran ljudskim mozgom, psihologijom, online edukacijom, proširenom stvarnošću, a u posljednje vrijeme peer-to-peer tehnologijom i WebRTC-om. Diplomirao je na Stanfordu, a radio je za Quoru, Facebook i Intel, kao i istraživao interakciju računala i ljudi na Stanfordu.

Fadi Bišara (Fadi Bishara) osnivač je “Blackbox”-a, startup akceleratora iz Silikonske doline, a ima viziju pružiti potporu i pomoć u poslovanju poduzetnicima, bez obzira na to gdje se oni nalaze. Fadi je također i partner u “Sinbad Ventures”-u, fondu koji investira u startup-e u ranim fazama razvoja i to iz Arabije. Prije osnivanja “Blackbox”-a, Fadi je bio osnivač i CEO techVenture-a, a uz to je savjetnik i mentor u nizu akceleratora kao što su “SeedCamp”, “HackFwd”, “StartupBootcamp”, “StartupChile”, “Skolkovo Startup Academy” i nizu drugih globalnih inicijativa.

fadi Shift Konferencija: Najava lokacije i treće grupe govornika

Fadi

Vener Zahnt (Werner Zahnt) partner je u “SpeedInvest”-u, fondu koji raspolaže s 10,000,000 dolara namijenjenih startup-ima u ranim fazama. Verner je fokusiran na due diligence vezan uz startup-e, te finansijski menadžment i menadžment proizvoda, a ima vrijedno znanje i iskustvo u inženjerstvu i menadžmentu, kao i u području finansija.

Shift konferencija održat će se 23. i 24. svibnja u Splitu.

Editors choice