Kad nešto želite, to se obično i ostvari 

Možda imate svoje male rituale, načine na koje prizivate željene ishode, ili je to možda samo onaj poseban osećaj u grudima i stomaku, kada znate da ste usmerili ogromnu energiju i poslali Univerzumu jasnu poruku. Odgvori stižu vrlo brzo, vaše želje se ostvaruju, manifestacije se dešavaju svaki put kad se nečemu posvetite na svoj magijski način, mislima, molitvom, meditacijom, nekim ritualom. Ta vaša moć dolazi iz potpune povezanosti sa Izvorom, sa unutrašnjom magijom i dostojanstvom. Mnoge veštice dolaze do svoje pune moći tek nakon dugog, sporog i bolnog puta, na kome su se suočavale sa raznim životnim izazovima, tragedijama i nesrećama, ali kada steknu mudrost i stabilnost, svesne su svoje moći i sposobne da njome odgovorno upravljaju. 

Vaše samopouzdanje i unutrašnja moć mogu da uplaše 

Možda ste vrlo ljubazni i velikodušni, možda namerno ističete svoju osećajnost i ranjivost, pričate o upadljivo normalnim i svakodnevnim temama, da ne biste zastrašili ljude oko sebe, jer ste veoma svesni svoje moći i tuđih granica. Ali, kada se razotkrijete u svojoj veličini, izazivate strahopoštovanje čak i među najbližima. Oni koji vam veruju, poštuju vas i vole, pored vas i sami doživljavaju svoju božanstvenost i otkrivaju svoju moć – oni teže da vam budu blizu i obraćaju vam se zbog svih mogućih problema i dilema, jer znaju da ćete umeti da im pomognete da ih shvate, sagledaju i da na kraju sami sebi pomognu. Oni koji su na nižoj frekvenciji, koji su fascinirani vama, ali su puni predrasuda, jednostavno se uplaše i povuku, ili pokušavaju da vas izazovu, da vas degradiraju i optuže za šarlatanstvo, sujeverje, za veštičarenje. Sretali ste se sa takvima u prošlim životima – među njima je možda neko ko je u nekom vremenu i prostoru prvi prineo baklju lomači na kojoj ste bili vezani. 

Zato ste oprezni i prikrivate svoju snagu i moć običnošću i normalnošću svakodnevnog života. Otkrivate se samo kada je to potrebno. 

Vaše reči imaju isceljujuću moć 

Umete da kažete bolne istine na način koji dopire do dna duše, umete da objasnite komplikovane i osetljive stvari, tako da budu jednostavne i jasne – svojim rečima umete da ulijete jasnoću, hrabrost i samopouzdanje. Vi pomažete drugima tako što im dajete alat, koji oni treba da upotrebe. Verovatno mnogo vremena provodite sa prijateljima, pa i sa širim krugom poznanika razgovarajući o važnim životnim stvarima, mnogi vam se poveravaju i nalaze utehu i mudrost u vašim rečima, a mnogi su spremni da vas poslušaju šta god da im kažete i često traže vaš savet. Svesni ste svoje odgovornosti i zato pažljivo birate šta ćete i na koji način ćete nešto saopštiti. Ponekad ste suptilni i vedri, ponekad je vaša reč kao čekić, ali kad vi nešto razumete i želite da to razume i druga osoba, definitivno pronalazite najbolji način da joj to predočite. 

Naslovna fotografija: instagram.com/whiskyouth

Brankica Milošević 

Comments