Kao i svakog puta kada se u prestonicama mode dešavaju brojne revije, ono šta izaziva veliku pažnju jesu street style kombinacije onih koji dolaze da vide kolekcije svojih omiljenih brendova, modnih kuća… Videli smo već kako izgledaju revije u izvedbi Dior-a, Rodarte-a, bila je i revija Chanel, ali vreme je i da vidimo kako su se posetioci oblačili za sve ove prilike.

Mnogo toga zanimljivog je moglo da se vidi ovih dana na pariskim ulicama. Kao i što zamišljamo ovaj grad, uvek je “pun” mode, pa je tako i ovih dana kada se visoka moda “šeta” pistama francuske prestonice. Kako su modne kuće oduševile već prikazanim, brojne odevne kombinacije koje su se pojavile na ulicama bile su zadivljujuće.

street style 1 Šik street style kombinacije koje su okružile revije u Parizu street style 2 Šik street style kombinacije koje su okružile revije u Parizu street style 3 Šik street style kombinacije koje su okružile revije u Parizu street style 4 Šik street style kombinacije koje su okružile revije u Parizu street style 5 Šik street style kombinacije koje su okružile revije u Parizu street style 6 Šik street style kombinacije koje su okružile revije u Parizu
Comments