Prema starom hebrejskom verovanju svaki broj ima određenu simboliku, pa se tako na osnovu slučajnog odabira jednog jednocifrenog broja može predvideti sudbina i pokazati smernice za ispunjenje želje.

Kako funkcioniše ova igra?! Zamislite želju i nakon toga zamislite jedan broj od 1 do 9 i pogledajte značenje tog broja.

Broj 1

Ovaj broj je simbol Sunca i predstavlja svetlost. Uskoro ćete dobiti neki signal koji će vam dati smernice za ispunjenje ove želje. Želja prvenstveno zavisi od vas i ukoliko se budete potrudili rezultat neće izostati. Morate biti vi inicijator i vođa u ovoj želji. Neće vam pasti sa neba. Podrška muškarca koji je na funkciji i od autoriteta.

simbolika brojeva Simbolika brojeva: Zamisli želju

Broj 2

Ovaj broj je simbol Meseca i predstavlja emociju. Očekujte pomoć neke starije žene pri ispunjenju ove želje ili tražite savet od žene. Za ispunjenje ove želje treba vam podrška drugih ljudi i često ćete padati u prolazno neraspoloženje kada vam se učini da od vaše želje nema ništa. Kolebanje emocija. Ispunjenjem ove želje postaćete spokojni.

Comments