Dobar sastanak može da se pretvori u loš, baš kao što osoba koja vam je u početku veoma prijala, može da postane naporna i neprijatna. Nije na vama da izvedete da stvari idu kako treba, nego da uočite kako se stvari odvijaju i da se postavite u skladu sa njima.

Postoji jedan dobar znak da je neko zaitneresovan – obraća pažnju, sluša vas i postavlja prava pitanja. Ako je neko sasvim odsutan, ili samo polovično prisutan, onda mu uopšte nije stalo.

Ne idete na sastanak da se nekome pokažete i dokažete, nego da se opustite, upoznate nekog novog i da se provedete što bolje možete.

Govor tela ne laže, a ni vaša intuicija. Verovatno ste potpuno u pravu i treba da poštujete svoj osećaj.

sastanci 1 Sjajne lekcije kojima vas uče PROMAŠENI sastanci

Onaj kome je stalo i poštuje vas, neće insistirati na seksu. Jasno će vam staviti do znanja da vas želi i da ste mu neodoljivi, ali pustiće vas da i sami dostignete taj nivo želje, da budete sigurni da i vi njega želite kao i on vas.

Opsesivno usredsređivanje na nekog, nije način da ga upoznate i zbližite se. Upoznavanje zahteva vreme i osećanje povezanosti dolazi postepeno – ili ne dolazi, ali i to će vreme pokazati.

Ako se nekome zaista sviđate, neće ga oterati vaše mane, ako ode otići će zbog sopstvenih razloga. To ne znači da ne treba da se trudite i da ne popravljate greške koje pravite, računajući na oproštaj, ali znači da nije sve do vas.

Comments