Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Žene već godinama koriste različite kozmetičke preparate, a sve zbog toga jer žele da osveže i ulepšaju svoju kožu. Kako bi koži lica podarile svež izgled i sjaj, koriste maske za lice. One daju najbolje rezultate ako se koriste redovno, odnosno barem jednom nedeljno. Mogu se koristiti i češće, ali se svakako ne preporučuje svakodnevna upotreba.

Ono što predstavlja najčešći problem jeste da mnoge žene nisu sigurne da li kozmetičke preparate ovog tipa nanose pravilno na lice i koja je vremenska odrednica držanja maske. Često se desi da im maska na licu stoji više nego što je potrebno i propisano te nakon skidanja krajnji rezultat nije onakav kakav su očekivale.

Skrab Sjajni trikovi za PRAVILNO nanošenje maske za lice

Za početak bitno je da znate šta maske za lice predstavljaju i koliko njihova primena znači vašem licu. Ovi kozmetički preparati služe za negu, čišćenje i ulepšavanje kože. Ako vašem licu čine bilo šta drugo od navedenog  trebalo da bi da prestanete da ih koristite i da ih zamenite za one proverene. Primenjuju se često kao jedan od postupaka u okviru kozmetičkog tretmana, a naravno koriste se i izolovano, kada sami kod kuće želite da osvežite svoje lice.

Editors choice