Neke žene su manipulativne kučke koje će se igrati sa vama i za to će koristiti najmoćnije oružije na koje ste slabi. To je naravno, njegovo veličanstvo – seks. Dok će “obične i normalne” devojke stvarno navoditi opravdane razloge. Pa pogledajmo kako to saopštavaju kučke a kako normalne devojke.

Slika124 Skini mi se... Neću seks!

Kučki nisu potrebni razlozi da vas odbije

Pitaš me u nezgodnom trenutku

Obična devojka: Dušo, sad sam došla s posla, umorna sam jako, znaš da sutra ustajem jako rano, imam rokove, znaš i sam. Nemoj se ljutiti, za vikend ćemo, spremiću nam i večeru.

Kučka: Šećeru, išamaraj ga malo i vrati ga na mesto, večeras nije tvoje veče.

Boli me glava

Obična devojka: Dušo, opet se ne osećam dobro, glava će mi eksplodirati, hajde, daj mi malo vremena da se odmorim, pa ćemo kasnije.

Kučka: Zar ne vidiš da se rastajem od života majmune? Šta je? Sad ti je baš došlo? ‘Ajde izađi napolje inače ću zadnji atom snage iskorititi da te gađam nečim u glavu. Veruj mi, boleće.

Dobila sam

Obična devojka: Dušo imam menstruaciju, zaista ne bih da rizikujem. Razumeš zar ne? Zar ne dušo?

Kučka: Slušaj bre `vamo, možda se ti pališ na Kosovski ciklus, boj na Kosovu, krvoproliće i sva ta mačo sranja ali ovde toga neće biti. Sise mi narednih pet dana ne liče na sise već na dobroćudne tumore.Iliti se pere posteljina možda?

Prošli put je bilo katastrofalno

Obična devojka: Znaš dušo, prošli put si malo popio, i nije bilo nešto, nisam uživala. Vidim i sad si došao iz kafane. Hajde da to ostavimo za ujutru.

Kučka: Uopšte ne želim da proživljavam tu torturu ponovo. Pijan si kao guzica, prošli put si jedva potrefio. Čemu to? Je l’ znaš ti sa kim imaš posla? Samo malo da ti dam? Dušo, ja ni malo vode ne pijem.

Nisam se izdepilirala

Obična devojka: Dragi, ako bi mogao da sačekaš da se malo zabrijam, nisam stigla da odem na depilaciju, opet sam imala previše obaveza. Ne smeta ti? Ok onda.

Kučka: Znaš šta šećeru, može. Da vidiš kako je to kad se ti zabradiš pa mi iziritiraš lice. Izvoli, posluži se.

Nismo dovoljno zajedno

Obična devojka: Još uvek nisam sigurna, nemoj se ljutiti. Malo vremena je prošlo, ne želim da to bude puki seks, kada osetim da je vreme, desiće se. Ne treba siliti dragi

Kučka: Rano? Šta je rano ne razumem? Rano je jedino 5 ujutru.

Reći ćeš ortacima

Obična devojka: Dragi, to je naša intima, ne treba da kruži kafanom kada si sa drugovima, razumeš? Moram steći poverenje u tebe.

Kučka: Gledaj ovako, ako čujem čaršijske priče, ne daj Bože tvoje hvalospeve kako si tobože vrhunski jebač, dovoljna su dva telefonska poziva da te demantujem.


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Comments