Da li ste se ikada zapitali šta se dešava iza kamera velikih foto-shootinga i kako pozira jedna… recimo Rouzi Hantington-Vajtli.

Mora da gorite od znatiželje, a, verujte, i mi.

Naime, ova manekenka uslikana je dok se spremala za slikanje za jedan editorijal, a i tokom slikanja, a tik što je sela na šminkersku stolicu, paparaci su naišli i ona ih je dočekala sa širokim osmehom na licu. Tako to rade pravi profesionalci, a ukoliko vas zanimaju detalji, šta je Rouzi nosila i kako se ponašala, potrebno je samo da ostanete sa nama.

Ovo bi takođe moglo da se svrsta u neku vrstu besuty saveta, jer je Rouzi predivna… sa malo šminke i još manje odeće na sebi pozirala je iskusno, kao da su joj kamere postavljene u kući.

Naravno da joj je ovo ko zna koji po redu editorijal, ali sponatost i prirodnost njeno su drugo ime.

Mnogi kažu za Rouzi da zrači lepotom za sva vremena, čiji sjaj ne nestaje ni kada prođu godine.

Ona sama otkriva da je tajna njene vitke linije pre svega u zelenom smoothiju, na koji je navučena, ali je takođe veoma važno pronaći balans u svemu. Mislim, voli i ona da pojede pomrit sa slaninom i da pije kafu do iznemoglosti, ali to ne znači da ništa ne radi kako bi njeno telo izgledalo baš ovako, perfektno!

1157 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 2131 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 3120 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 493 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 584 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 660 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 745 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 826 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 923 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 1017 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli 1158 Škljoc, škljoc: Na setu sa Rouzi Hantington Vajtli

Violeta Stojanović

Comments