Voće

Još jedan trend za koji možemo da kažemo da je isključivo za sezonu proleće/leto, ali u tome nema ničeg lošeg. Topli dani nam dozvoljavaju da uživamo u omiljenim voćkama ne samo na tanjiru već i u kutiji za nakit, a ovakvi statement detalji su uvek zanimljivi za videti u nekim jednostavnim odevnim kombinacijama. Minđuše su savršen način da nosiš svoje omiljeno voće i potrudi se da budu bold!

Čokeri

Nismo ni pomišljali na to da će se devedesete ikada povući iz mode! Naprotiv, svake godine izvučemo nešto novo iz ere koja je kršila sva modna pravila. Čokeri naravno nisu nešto što je postalo popularno sada; nosimo ih već godinama unazad, s tim što svake sezone oni dolaze u novim oblicima i varijantama. Ovog leta su to čokeri od sitnih, raznobojnih perlica. Slatko, jednostavno i svakako primetno!

Personalizovan nakit

Svi se sećamo čuvene ogrlice koju je nosila Carrie Bradshaw, ogrlice sa njenim imenom. Trend ovako personalizovanog nakita je počeo tada, a ostalo je istorija! Ove sezone ponovo volimo da oko vrata nosimo svoje ili ime drage osobe, samo što je ovoga puta novina – layering. Ogrlicu sa imenom nosi uz mnoštvo drugih tananih ogrlica sa privescima i kreiraj kul, trendi look – sa ličnim pečatom!

Plastičan nakit

Plastika je diskutabilna sama po sebi, a naročito u vidu nakita – pa to smo nosile dok smo išle u osnovnu školu, otprilike! Ipak, trendovi se vraćaju bez obzira na sve, a na tebi je da li želiš da ih ispratiš ili ne. Uglavnom, plastičan nakit (naročito alke) u poslednje vreme je omiljen aksesoar mnogih trendseterki i nema šta – savršen je za leto. Ali ne i za posle njega. Ako brineš o životnoj sredini…

Naslovna fotografija: instagram.com/pamallier

Ivana

Comments