Skrivene snage i slabosti nalaze se u svima nama i poznaju ih samo oni koji nas dugo i dobro poznaju. Evo male prečice do upoznavanja nečijeg karaktera, prema horoskopskom znaku, jer, potencijali i sposobnosti zapisani su u zvezdama.

Ovan

Ovnovi važe za žestoke, aktivne, pa čak i agresivne, sklone takmičenju i neumorne u odgovaranju na izove. Ali, ispod sve te borbenosti, strasti i ljubavi prema pobedi i priznanjima, leže skrivene dubine velikog i osetljivog srca. Ono što Ovan stvarno želi i za čim tajno žudi, jeste velika i prava ljubav – da vole i da se osećaju voljeno.

Bik

Bikovi su poznati kao najtvrdoglaviji znak u horoskopu, što potvrđuje činjenica da umeju da budu jako naporni odbijajući svaki argument protiv svog ubeđenja. Ipak, Bikovi su jako osetljivi i mili i najradije bi stalno bili takvi, samo što ih je život naučio da se to ne isplati. To znači da će Bik biti drag i ljubazan kad god mu drugi to omogućavaju, odnosno, kad su i sami pristojni i ljubazni, ali će zato pokazati snagu svoje tvrdoglavosti i protivljenja, ako pokušate da mu stanete na put.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Blizanci

Smatraju ih površnim, dvoličnim i nepromišljenim osobama, koje stalno menjaju mišljenje i idu iz veze u vezu. Ali Blizanci su fantastični prijatelji i za bliske ljude će uraditi bilo šta – sve što treba i više od toga. Ako ostavlja utisak da samo jurca i radi trista stvari odjednom, to ne znači da je Blizanac dezorganizovan i nehajan, nego da pokušava svima da ugodi.

Rak

I same Rakove više izluđuje da slušaju o tome kako su emotivni, jer to negde znači i neuračunljivi i nestabilni, a Rakovi su zapravo mnogo jači nego što izgleda. Rakovi koriste svoje emocije da bi popravili svoju situaciju, a ne da bi je pogoršali i ispoljavaju svoje emocije kako bi ih sagledali i shvatili šta treba da rade. Rak ne beži od osećanja i u tome je puno pametniji od mnogih.

Comments