U duhu novogodišnjih praznika, Belgrade Banging je za vas pripremio jedan novi, neizostavni deo praznične trpeze. Kako tradicija nalaže, Božićne praznike treba proslaviti uz najbliže. Upravo iz tog razloga, vreme je da se Banging porodica okupi još jednom i uz puno ljubavi i prijateljstva proslavi jedan od najlepših praznika u godini.

Banging zvončići najavljuju ludu atmosferu u Tiltu 8. januara. Praznici i Banging, ima li bolje kombinacije? Pridružite se Bangingu u prenošenju pozitivnog prazničnog raspoloženja, uzmite drage osobe za ruku i pravac u Tilt na “Jingle Bangs” žurku!

Banging 2  Slavimo Božićne praznike sa Bangingom!

Najenergičniji poklon za vas su pripremili Tom Gepard, Oakich i Erick Kasell. Banging Trio vas, kao i obično, neće ostaviti ravnodušnim sa svojim fantastičnim setovima elektronske dens muzike (EDM).

Moramo vam dati i malo upozorenje! Ovi sjajni momci su najavili veliki nalet pozitvne energije i adrenalina, budite oprezni, nije lako skakati celu noć sa tim punim prazničnim stomakom.

Banging 3 Slavimo Božićne praznike sa Bangingom!

Ne zaboravite da ostavite svoje mesto, Banging Deda Mraz željno iščekuje vaš poziv na 065/BANGING, odnosno 065/2264464. Možda baš tvoja rezervacija dobije poklon iznenađenja!

Banging 4 Slavimo Božićne praznike sa Bangingom!

www.belgradebanging.rs

Comments